Η δήλωση του Στέλιου Χανταμπάκη λίγο πριν φύγει από Άγιο Δομίνικο που δεν περιμέναμε: \"Δεν φοβάμαι τίποτα...\"

Η δήλωση του Στέλιου Χανταμπάκη λίγο πριν φύγει από Άγιο Δομίνικο που δεν περιμέναμε: \
Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι εδώ και μια εβδομάδα περίπου, ωστόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν λέει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Παραμένει στο νησί της Καραϊβικής και όπως φαίνεται απολαμβάνει ιδιαίτερα τις τελευταίες του στιγμές στην Δομινικανή Δημοκρατία! Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από λίγα λεπτά το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία απεικονίζεται παρέα με έναν "ντόπιο", να μαθαίνει την τέχνη του πούρου! "Πούρο κανεις? Αφού μάθαμε και αυτή τη δουλειά δε φοβάμαι τίποτα ...Χαχαχχαχα! φρέσκα πούρα λοιπόν φιλαράκια μου ! #hantasurvivor #hantampakakia #survivorgr #santodomingo #cohibas #puros", έγραψε στη λεζάντα! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:



Πούρο κανεις? Αφού μάθαμε και αυτή τη δουλειά δε φοβάμαι τίποτα ...Χαχαχχαχα! φρέσκα πούρα λοιπόν φιλαράκια μου ! #hantasurvivor #hantampakakia #survivorgr #santodomingo #cohibas #puros


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις






Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο μάγκας είναι! Η κίνηση του Αγγελόπουλου στον Μάριο Πρίαμο που δεν πρόσεξε κανείς! (Βίντεο)

Το συγκινητικό βίντεο των μαχητών που έφτιαξε ο Αργιανίδης με αδημοσίευτες φωτογραφίες!

Survivor – Παρασκήνιο! Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Αναγνωστόπουλου! Θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι;