Survivor: Ανησυχία για την Ελεονώρα Μελέτη! Φοβάται για την ζωή της: \"Ανησυχώ πολύ για την σωματική μου ακεραιότητα...\" (Βίντεο)

Survivor: Ανησυχία για την Ελεονώρα Μελέτη! Φοβάται για την ζωή της: \
Η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα φιλοξενεί τον μάνατζερ ράγκμπι στο πλατό της εκπομπής της και θέλησε να κάνει μια έκπληξη στους τηλεθεατές!

Με την μπλούζα με τα αστεράκια, την περιβόητη αυτή μπλούζα του Πάνου εμφανίστηκε η παρουσιάστρια ρισκάροντας την ζωή της. Αναρωτιέστε γιατί; Η απάντηση είναι απλή; Διαβάστε παρακάτω...

Όσοι έχουν φορέσει έως τώρα αυτή την μπλούζα δεν είχαν αίσιο τέλος. Η Ειρήνη Κολιδά τραυματίστηκε και βγήκε εκτός παιχνιδιού, ο Γιάννης Σπαλιάρας χτύπησε άσχημα και ο Πάνος Αργιανίδης είναι τραυματίας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του παιχνιδιού αντοχής του Σκαι. Είναι να αναρωτιέστε μετά;



Μάλιστα και η ίδια η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής πως φοβάται σήμερα γιατί δέχεται πολλά σχόλια για την μπλούζα και δεν ξέρει τι θα της ξημερώσει!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor Πανόραμα: Ο Πάνος Αργιανίδης σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και εξηγεί γιατί έκραξε τον Σπαλιάρα στον Bo! Δείτε όλα όσα αποκάλυψε…(Βίντεο)

Μα τι έρωτας! Η ρομαντική απόδραση γνωστού ζευγαριού της Ελληνικής showbiz στη Βενετία! Τα μαγευτικά στιγμιότυπα που θα σας εντυπωσιάσουν (Photos)

Ντροπή! Ο απρεπής χαρακτηρισμός της Ελεονώρας Μελέτη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο on air: «Είναι κωλ@παιδο»! (Βίντεο)