Αποκάλυψη! Όλη η αλήθεια για το μαυρισμένο μάτι του μάνατζερ ράγκμπι! Τι του είχε συμβεί; (video)

Αποκάλυψη! Όλη η αλήθεια για το μαυρισμένο μάτι του μάνατζερ ράγκμπι! Τι του είχε συμβεί; (video)
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ήταν ο Πάνος Αργιανίδης ο οποίος για ακόμα μια φορά δεν σταματούσε τις αποκαλύψεις.

Ο πρώην παίχτης του Survivor, αυτή την φορά εκτός από τα όσα δήλωσε για το παιχνίδι επιβίωσης και για τις πιπεράτες λεπτομέρειες που αποκάλυψε, μίλησε και για μια είδηση που είχε γίνει γνωστή πριν λίγο καιρό, όταν είχε βγει ένα βίντεο που τον έδειχνε να παρουσιάζει ειδήσεις με μαυρισμένο μάτι αλλά και για την άγνωστη σχέση την οποία έχει με τον Σταμάτη Μαλέλη. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πάνος Αργιανίδης, δήλωσε πως έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην σχολή του Σταμάτη Μαλέλη και πως μάλιστα ήταν και από τους αγαπημένους του καθώς πίστευε σε εκείνον και είχε την υποστήριξη του.

Τέλος, για το βίντεο το οποίο τον απεικονίζει με μαυρισμένο μάτι, δήλωσε πως ήταν απλά μια εργασία στη σχολή και πως δεν γνώριζαν πως θα γίνει τόσο μεγάλο θέμα.

Δείτε το βίντεο εδώ:



Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Survivor: Ανησυχία για την Ελεονώρα Μελέτη! Φοβάται για την ζωή της: «Ανησυχώ πολύ για την σωματική μου ακεραιότητα…» (Βίντεο)

Πλάκα μας κάνει! Η αποκάλυψη της Δούκισσα Νομικού για τον γάμο της! Στο γάμο μου θα…

Survivor Πανόραμα: Ο Πάνος Αργιανίδης σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και εξηγεί γιατί έκραξε τον Σπαλιάρα στον Bo! Δείτε όλα όσα αποκάλυψε…(Βίντεο)