Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο άγνωστος όρος στο συμβόλαιο του Survivor που δεν αφήνει τη Σόφι να πει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Ντάνο (Βίντεο)

pasxali-aggelopoulos-1024x512
News 20.04.2017 18:25

Έξω από τα δόντια τα είπε σήμερα και η Ελεονώρα Μελέτη και ο Πάνος Αργιανίδης που ήταν καλεσμένος στη δεύτερη εκπομπή Survivor Πανόραμα...

Ο πασίγνωστος πλέον, μάνατζερ ράγκμπι δεν μάσησε τα δόντια του και μας αποκάλυψε μυστικά που δεν ξέραμε, όπως τι κάνουν πριν τα αγωνίσματα, τι τρώνε για να πάρουν βιταμίνες αλλά μας μίλησε και για τη σχέση των δύο ομάδων με το φαινόμενο Αγγελόπουλος, που δεν συμπαθεί κανείς μέσα στο παιχνίδι και πραγματικά δεν ξέρουμε για πιο λόγο! Διαβάστε παρακάτω...Έτσι, λοιπόν, η παρουσιάστρια δεν άντεξε άλλο και θέλησε να ρωτήσει τι ακριβώς έχει γίνει με τον Ντάνο που κανείς δεν αποκαλύπτει, ούτε η Σόφι όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά ούτε και ο Χανταμπάκης όταν ρωτήθηκε από την ίδια στον Άγιο Δομίνικο. Η Ελεονώρα, φανερά εξοργισμένη είπε συγκεκριμένα: "Βγαίνει η Σόφι αφήνει τις μπηχτ της για τον Αγγελόπουλο,λ ο Χανταμπάκης αποφεύγει να μου απαντήσει στο ερώτημα τι γίνεται με αυτόν τον Ντάνο,εσύ μου λες δεν θέλω να μιλήσω άλλο..Θα σου πω ποιας φιλοσοφίας είμαι εγώ, ή έχεις τα κότσια τόσα και βγαίνεις και λες εγώ δεν γουστάρω τον τάδε γιατί έχει κάνει τόσα μέσα στο παιχνίδι, ή κάνει μόκο συμβιβάζεσαι με αυτό που βλέπεις και τον αφήνεις τον άλλον στην ησυχία του. Αυτό του δημοτικού το δεν μπορώ να σας πω τι μου έκανε αυτό δεν είναι ωραίο...",είπε η παρουσιάστρια δίνοντας τον λόγο στον Πάνο.

Και εκεί σκάει η βόμβα από το στόμα του Πάνου Αργιανίδη! Ο παίκτης των Μαχητών μας αποκάλυψε ότι πιστεύει ότι ο λόγος που δεν μιλάνε τα άλλα παιδιά είναι γιατί είναι συγκεκριμένα πράγματα στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει που δεν γίνεται να τα πουν, πράγματα μέσα από την παραγωγή...Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Επιτέλους! Ο Πάνος Αργιανίδης ξεκαθαρίζει: «Πριν τα αγωνίσματα μας ταΐζουν…» (video)

Αποκάλυψη! Όλη η αλήθεια για το μαυρισμένο μάτι του μάνατζερ ράγκμπι! Τι του είχε συμβεί; (video)

Δεν το γνώριζε κανείς! Το ατύχημα του Πάνου Αργιανίδη στο Survivor που δεν έδειξαν οι κάμερες! (Βίντεο)

Share