Survivor αποκάλυψη: Παίκτες των \"Μαχητών\" και των \"Διασήμων\" πιάστηκαν να κλέβουν φαγητό! Απολογήθηκαν Ντάνος και Σπαλιάρας (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Παίκτες των \
Μια φοβερή αποκάλυψη έκανε ο Τανιμανίδης στο παιχνίδι. Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στους κάμερες μπροστά ότι παράνομα παίκτες των Διάσημων και των Μαχητών, πέρα από τους κανόνες του παιχνιδιού πλησίασαν ντόπιους κατοίκους του Αγίου Δομίνικου και αντάλλαξαν προσωπικά τους αντικείμενα για φαγητό, συγκεκριμένα, καρβέλια ψωμιού και σάντουιτς. Διαβάστε παρακάτω...



Ο Τανιμανίδης δεν αποκάλυψε ποιος είχε την πρωτοβουλία για αυτές τις κινήσεις αλλά για τους Μαχητές και Διάσημους απολογήθηκε ο Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Εμείς στο youweekly.gr μάθαμε νωρίτερα ότι απολογήθηκαν αυτοί οι 2 παίκτες, επειδή δική τους ήταν η πρωτοβουλία για την κίνηση αυτή προκειμένου να φάνε κάτι κόντρα στους κανόνες του Survivor που τους ήθελε νηστικούς. Ο Ντάνος το έκανε 2 φορές και μοιράστηκε το φαγητό με τους υπόλοιπους και ο Σπαλιάρας μία φορά μοιράζοντας το φαγητό με την ομάδα του. Ποιος τους κάρφωσε; Αυτό θα σας το αποκαλύψει αποκλειστικά το youweekly.gr αύριο το μεσημέρι προς το παρόν δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Επίθεση του Ντάνου στον Κοκκινάκη! Τον κατηγορεί για… (Βίντεο)

Survivor: Τι έγραψαν στον Μάριο και τον έκαναν να σπάσει (Βίντεο)

Survivor: Μεγάλη νίκη των «Μαχητών» με συγκλονιστική ανατροπή! Δείτε τι ακριβώς έγινε (Βίντεο)