\"Μια χαρά είναι ο Στέλιος!\" Πασίγνωστος Έλληνας στηρίζει ανοιχτά τον Στέλιο Χανταμπάκη: \"Το Survivor σου βγάζει έναν άλλο εαυτό!\" (Βίντεο)

\
Απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ραφαηλίδη βρήκε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο τραγουδιστής, που έχει συνεργαστεί με το μοντέλο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μίλησε με κολακευτικά λόγια για εκείνον, όταν ρωτήθηκε σχετικά: Διαβάστε παρακάτω...

"Εγώ θα σου μιλήσω για το Στέλιο που γνώρισα. Είναι ένα παιδί πραγματικά χαρούμενο και δοτικό, πρόθυμο να δουλέψει, δεν μου έκανε καμία κακή εντύπωση ο Στέλιος. Τώρα, εκεί που πήγε, πείνας και φορτίστηκε συναισθηματικά, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού ενός παιχνιδιού, βγάζουν έναν εαυτό που δεν είναι ο δικός του. Μια χαρά είναι ο Στέλιος! Και καλός οικογενειάρχης" συμπλήρωσε ο τραγουδιστής, αναφερόμενος και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, συμβουλεύοντάς την πώς να διαχειριστεί τη θετική διασημότητα που έχει λάβει. Παράλληλα, έκανε πρόταση γάμου χιουμοριστικά στην Κατερίνα Γκανιάτσου, συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου. Δείτε ακριβώς τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Survivor: Αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος και μόλις άκουσε την απόφαση έμεινε… (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» πιάστηκαν να κλέβουν φαγητό! Απολογήθηκαν Ντάνος και Σπαλιάρας (Βίντεο)

Survivor: Επίθεση του Ντάνου στον Κοκκινάκη! Τον κατηγορεί για… (Βίντεο)