\"Πρέπει να υπάρχει ήθος!\": Το ξέσπασμα του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου κατά του Χανταμπάκη: \"Ήταν μια ευθεία πρόκληση! (Βίντεο)

\
Στο "Φτιάξε καφέ" βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Βασάλος, πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, για να σχολιάσει την παρουσία του γιου του στο παιχνίδι.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του μισθοφόρου, ο κ. Βασάλος ανέφερε: "Στο γόνατο και στη μέση είναι πολύ σοβαροί οι τραυματισμοί, είναι επικίνδυνα αυτά τα αγωνίσματα που κάνουν τα παιδιά, και με έχουν τρομάξει. Δεν αισθάνομαι αγωνία για τον Κωνσταντίνο μήπως τραυματιστεί, αλλά πάντα υπάρχει η κακή στιγμή". Διαβάστε παρακάτω...

Αναφορικά με τη συμπεριφορά του Χανταμπάκη απέναντι στο γιο του, είπε: "Ήταν μία ευθεία πρόκληση, δεν ήταν στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και δεν πρόκειται για συμπεριφορά που κατασκευάζεται. Εμένα, σαν άνθρωπο και σαν αθλητή, είναι το πρώτο μου μέλημα να υπάρχει το ήθος. Ο Κωνσταντίνος το αντιμετώπισε πολύ σωστά", κατέληξε ο πατέρας του παίκτη του Survivor, εμφανώς ενοχλημένος. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Σε ότι έχει να κάνει με την ανάρτηση του Χανταμπάκη, όπου ουσιαστικά "δίνει" την παραγωγή", ο κ. Βασάλος σχολίασε: "Βγάζει μια πικρία ο άνθρωπος, επειδή θα ήθελε να είναι εκεί ακόμη, αλλά έχει αποχωρήσει. Δεν έχει μόνο η παραγωγή την ευθύνη που έχει γίνει τόσο αντιπαθής στον κόσμο. Όσο για το φαγητό, αφού έφαγαν όλοι, η ευθύνη είναι κοινή." Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Αναφορικά με τις συμβουλές που έδωσε στο γιο του, ανέφερε ότι του είπε να προσέχει τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, και είπε ότι, όταν έρχεται η ώρα του Survivor, η σύζυγός του απομονώνεται σε ένα δωμάτιο και τον παρακολουθεί επισταμένα τον γιο της. "Έχω την αγωνία του να τελειώσει όλο αυτό χωρίς τραυματισμούς, χωρίς προβλήματα, με προβλημάτισε το τροχαίο πολύ, αλλά του έχω εμπιστοσύνη, γιατί έχει μεγαλώσει όπως πρέπει και θα αντεπεξέλθει κατάλληλα", είπε. Αναφορικά με τη διαμάχη των γυναικών στα social media για το γιό του, ο ίδιος προτίμησε να μην αναφερθεί αναλυτικά σε αυτό το θέμα, γιατί τον δυσαρεστεί πολύ. Ποιοι προβλέπει ότι θα φτάσουν ως το τέλος; Ο Ντάνος, ο Μάριος, ο μισθοφόρος, αλλά και ο γιος του. Δείτε αναλυτικά τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Survivor: Αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος και μόλις άκουσε την απόφαση έμεινε… (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» πιάστηκαν να κλέβουν φαγητό! Απολογήθηκαν Ντάνος και Σπαλιάρας (Βίντεο)

Survivor: Επίθεση του Ντάνου στον Κοκκινάκη! Τον κατηγορεί για… (Βίντεο)