Ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεσπά και κράζει την παραγωγή του Survivor για την κλοπή φαγητού: \"Ότι γίνεται στο παιχνίδι η παραγωγή...\" Δείτε το μήνυμα οργής που ανέβασε...

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεσπά και κράζει την παραγωγή του Survivor για την κλοπή φαγητού: \
Όσοι βλέπετε φανατικά Survivor θα θυμάστε ότι το story με το κλέψιμο του φαγητού κρατάει από παλιά, επί εποχές Σόφης Πασχάλη η οποία είχε "λυσσάξει" για αυτό το φαγητό και την ιστορία που δεν μας είχε πει ποτέ!

Ας δούμε λοιπόν πρώτα τι ειπώθηκε χθες στο συμβούλιο του νησιού! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε πως οι ντόπιοι «κάρφωσαν» τους παίκτες ότι αντάλλαξαν πράγματα με τους ίδιους για φαγητό. Οι "Διάσημοι" το έχουν κάνει δύο φορές και οι "Μαχητές" μια. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε πως ήταν εκτός κανόνων και εάν γίνει ξανά κάτι παρόμοιο θα λάβουν τα αντίστοιχα μέτρα. Όταν ο Τανιμανίδης ρώτησε εάν έχουν να δηλώσουν κάτι, ο Αγγελόπουλος ζήτησε τον λόγο και εξήγησε τι έγινε χωρίς βέβαια να πει εάν το είχε κάνει αυτός ή όχι (εξάλλου και ο ίδιος ο Τανιμανίδης ενώ ήξερε δεν το έθεσε προσωπικά).

Εάν θυμάστε ωστόσο, είχε γίνει ένας χαμούλης, όταν η Σόφη Πασχάλη είχε κατηγορήσει τον Αγγελόπουλο για κάτι ψάρια και ο Σπαλιάρας στο σχετικό συμβούλιο του νησιού είχε πει με τρόπο στον Χανταμπάκη ότι «μαζί τα φάγαμε».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης λοιπόν, μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, όμως παρακολουθεί ανελλιπώς το Survivor και μαθαίνει όλες τις εξελίξεις που δείχνουν στους τηλεθεατές! Έτσι, είδε και χθες όλο αυτό που αποκαλύφθηκε για την "κλεψιά" του φαγητού και από τις δυο ομάδες και θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα στην παραγωγή!

"Υγεία και δύναμη στους παίχτες μέσα από τη καρδιά μου. #hantasurvivor #hantampakakia (συγνώμη και για τα ορθογραφικά λάθη αλλά τώρα το έγραψα δεν αλλάζει :)))", ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας! Δείτε το ξέσπασμά του παρακάτω:



Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Survivor: Αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος και μόλις άκουσε την απόφαση έμεινε… (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» πιάστηκαν να κλέβουν φαγητό! Απολογήθηκαν Ντάνος και Σπαλιάρας (Βίντεο)

Survivor: Επίθεση του Ντάνου στον Κοκκινάκη! Τον κατηγορεί για… (Βίντεο)