Αποκάλυψη! Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής θα βρεθεί σήμερα στο Survivor Πανόραμα; Η δημόσια ανάρτηση που τον πρόδωσε... (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής θα βρεθεί σήμερα στο Survivor Πανόραμα; Η δημόσια ανάρτηση που τον πρόδωσε... (Βίντεο)
Σήμερα όπως σας είπαμε κι εμείς εδώ στο Youweekly.gr καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα είναι η Σόφη Πασχάλη!

Η πρώην παίκτρια των διασήμων θα βρεθεί στο πλατό του Survivor Πανόραμα και αν μη τι άλλο θα αναφερθεί και στην αποκάλυψη της κλοπής και είμαστε σίγουρη πως θα πει πολλά που δεν γνωρίζει κανείς... Ωστόσο, πρόδωσε την εμφάνισή της αυτή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανεβάζοντας ένα βίντεο. (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από τα Instastories "προδώθηκε" και ο δεύτερος καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Τσαλίκη!

Ο τραγουδιστής θα βρεθεί στο πλατό του Survivor Πανόραμα και δηλώνει αρκετά αγχωμένος καθώς μαρτύρησε πως δεν έχει παρακολουθήσει όλα τα αγωνίσματα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Η πρώτη φωτογραφία του Λάμπρου Χούτου λίγο μετά την αποχώρησή του… Δεν φαντάζεστε με ποιον είναι στο νησί… (Photo)

Survivor: Ο ξέφρενος χορός του Λάμπρου Χούτου με τον Στέλιο Χανταμπάκη λίγο μετά την αποχώρησή του! Βίντεο ντοκουμέντο…

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης! Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που κανείς δεν γνώριζε (Βίντεο)