Survivor: Ο Στέλιος Χανταμπάκης εκεί που αθώωνε τον Ντάνο, τώρα τα γυρίζει και εξαφανίζει την ανάρτησή του από τα social media! Τι συνέβη;

Survivor: Ο Στέλιος Χανταμπάκης εκεί που αθώωνε τον Ντάνο, τώρα τα γυρίζει και εξαφανίζει την ανάρτησή του από τα social media! Τι συνέβη;
Ο Στέλιος Χανταμπάκης, μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, όμως παρακολουθεί ανελλιπώς το Survivor και μαθαίνει όλες τις εξελίξεις που δείχνουν στους τηλεθεατές! Έτσι, είδε και χθες όλο αυτό που αποκαλύφθηκε για την "κλοπή" του φαγητού και από τις δυο ομάδες και θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα στην παραγωγή!

Το μοντέλο έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ουσιαστικά έκραξε την παραγωγή του Survivor! Διαβάστε παρακάτω...



"Υγεία και δύναμη στους παίχτες μέσα από τη καρδιά μου. #hantasurvivor #hantampakakia (συγνώμη και για τα ορθογραφικά λάθη αλλά τώρα το έγραψα δεν αλλάζει :)))", ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας! (Δείτε το κείμενο του εδώ)

Και τώρα σας έχω πιο συνταρακτικά νέα...Ψαχουλεύοντας το προφίλ του Στέλιου για τυχόν νέες αναρτήσεις, ανακάλυψα πως το συγκεκριμένο post έχει σβηστεί από τον λογαριασμό του! Εκεί δηλαδή που αθώωνε ουσιαστικά τον Ντάνο και για πρώτη φορά σαν μάγκας έγραψε την άποψη και τη γνώμη του, ξαφνικά η ανάρτησή του εξαφανίστηκε!



(Survivor: Γιατί ο Τανιμανίδης κοροϊδεύει τον κόσμο και στοχοποιεί Ντάνο και Σπαλιάρα για την κλοπή φαγητού! Απίστευτο παρασκήνιο…)

Τι ανάγκασε το μοντέλο να κατεβάσει την ανάρτησή του; Προφανώς η παραγωγή του Survivor και ο Σκάι του τράβηξαν το αυτί και του έταξαν λαγούς με πετραχήλια για να εξαφανίσει την εν λόγω δημοσίευση! Κρίμα ρε Στέλιο... Δείτε το προφίλ του Χανταμπάκη χωρίς το συγκεκριμένο post:



 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Η πρώτη φωτογραφία του Λάμπρου Χούτου λίγο μετά την αποχώρησή του… Δεν φαντάζεστε με ποιον είναι στο νησί… (Photo)

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης! Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που κανείς δεν γνώριζε (Βίντεο)

Survivor: «Επίθεση» στον Λάμπρο Χούτο μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης! Τα σκληρά λόγια και τα μπινελίκια που σίγουρα θα τον δυσαρεστήσουν…