\"Με έπαιρνε και με έβριζε, μου όρμαγε!\": Η απίστευτη ιστορία της Κατερίνας Ζαρίφη για τη φανατική θαυμάστρια του Μάκη Πουνέντη: \"Πήγαμε στα δικαστήρια!\" (Βίντεο)

\
Η Κατερίνα Ζαρίφη, oρμώμενη από την αφήγηση της Ελένης, για τον φανατικό θαυμαστή της, διηγήθηκε μία τρομακτική, και ταυτόχρονα, ξεκαρδιστική ιστορία, για μία φανατική θαυμάστρια του Μάκη Πουνέντη, η οποία της δημιούργησε σοβαρά προβλήματα:

"Μας έχει πάει με τον Πουνέντη δυο φορές στα δικαστήρια! Άλλαξα τρεις φορές τηλέφωνο στο σπίτι. Είχε δύο θαυμάστριες ο Πουνέντης φανατικές. Μία που έπαιρνε τηλέφωνο στο ραδιοφωνικό σταθμό, και ισχυριζόταν ότι έχει παιδί, και του ζητούσε να πάρει θέση για εκείνον. Και μία άλλη που ακόμη συνεχίζει, από όσο ξέρω, η οποία φτιάχναμε σκαλέτα, και ακούω απ' έξω ένα παφφ! στα παράθυρα, πετούσε νεράντζια για να βγει! Κάναμε ένα γύρισμα και πετιέται στην κάμερα ξαφνικά ουρλιάζοντας: "Γιατί δεν με θέλεις;" Διαβάστε παρακάτω...

Με έχει πάρει φαλάγγι με την τσάντα, νομίζοντας ότι είμαι εγώ μαζί του, και έκλεψε έναν λογαριασμό κινητού του, και για αυτό πήγαμε στα δικαστήρια, γιατί έπαιρνε γνωστούς τραγουδιστές τηλέφωνο και τους ρωτούσε για ποιο λόγο δεν τη θέλει ο Πουνέντης. Μας όρμαγε! Εμείς την κυνηγήσαμε, γιατί με έβριζε και μου έλεγε ότι πάω με άντρες για λεφτά!" είπε, τρελαίνοντας την Ελένη και όλη την παρέα. Δείτε την απολαυστική διήγηση στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Η πρώτη φωτογραφία του Λάμπρου Χούτου λίγο μετά την αποχώρησή του… Δεν φαντάζεστε με ποιον είναι στο νησί… (Photo)

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης! Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που κανείς δεν γνώριζε (Βίντεο)

Survivor: «Επίθεση» στον Λάμπρο Χούτο μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης! Τα σκληρά λόγια και τα μπινελίκια που σίγουρα θα τον δυσαρεστήσουν…