Καρέ-καρέ η επιστροφή του Χανταμπάκη στην Ελλάδα! Τα παθιασμένα φιλιά με την γυναίκα του και οι αγκαλιές με τον γιο του! (Βίντεο)

Καρέ-καρέ η επιστροφή του Χανταμπάκη στην Ελλάδα! Τα παθιασμένα φιλιά με την γυναίκα του και οι αγκαλιές με τον γιο του! (Βίντεο)
Μπορεί να αποχώρησε πριν δυο εβδομάδες από το παιχνίδι αντοχής του Σκαι όμως μόλις σήμερα τα ξημερώματα έφτασε στην Ελλάδα!

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και εκεί βρέθηκαν η οικογένεια του, αγαπημένοι φίλοι και θαυμαστές για να τον υποδεχτούν. Διαβάστε παρακάτω...

Η γυναίκα του και ο γιος του που είχαν τόσο καιρό να τον δουν έτρεξαν αμέσως στην αγκαλιά του και τα φιλιά έδιναν κι έπαιρναν!

Το παρακάτω στιγμιότυπο καταγράφηκε από κάμερα κινητού και δείχνει καρέ καρέ την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο και τα τρυφερά χάδια με την γυναίκα του!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Σκάι που θα παίζει αμέσως μετά το Survivor! Όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…(Βίντεο)

Είναι γεγονός! Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Τανιμανίδη! Είναι ή δεν είναι το ζευγάρι της χρονιάς;

Αυτό δεν το περιμέναμε! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξεκαθαρίζει: «Αγαπώ, συγχωρώ, δίνω ευκαιρίες αλλά δεν…» Η ανάρτηση που βάζει τα πράγματα στην θέση τους!