Το απίστευτο κράξιμο του Μένιου Φουρθιώτη για την επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη στην τηλεόραση: \"Ήρθε η ώρα να γελάσουμε! Το επίπεδο και η ποιότητα είναι...\" (Βίντεο)

Το απίστευτο κράξιμο του Μένιου Φουρθιώτη για την επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη στην τηλεόραση: \
Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε ο Μένιος Φουρθιώτης μετά το Πάσχα. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε με ειρωνική διάθεση απέναντι στην επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη στην τηλεόραση, μέσα από το Survivor Panorama και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ήρθε η ώρα να γελάσουμε. Επέστρεψε η Ελεονώρα Μελέτη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επέστρεψε στην ποιότητα που τόσο ήθελε, την περιμέναμε όλοι. Έχουμε πολλά να πούμε για το επίπεδο και την ποιότητα της δημοσιογραφίας, αλλά και αυτό που με τόσο πάθος υπηρέτησε στην τηλεόραση του Έψιλον, γιατί άφησε το ξεκατίνιασμα και το κουτσομπολιό που έκανε στο Star. Από το δελτίο ειδήσεων του Έψιλον να παρουσιάζει τον Τούρκο παραγωγό. Γιατί έχει μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον η ερώτηση αν ο Χανταμπάκης έκλεψε το σουτιέν της Παπαδοπούλου. Ανάσταση περίμενε να κάνει ο Σκάι, αλλά όταν από το 60% πέφτει στο 30%, δεν το λες και τόση επιτυχία. Για να δούμε αν έχει σημασία το πρόσωπο ή το προϊόν" είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής. Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Αμέσως μετά, ο παρουσιαστής επανήλθε λέγοντας; "Ελάτε να κάνουμε λίγο Hashtag, μπας και τα ξεχάσουμε, στις επιτυχημένες εκπομπές του Έψιλον. Θα ξεκινήσει η Ελεονώρα τα Σιχαμένιος και το Miss Piggy!" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Σκάι που θα παίζει αμέσως μετά το Survivor! Όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…(Βίντεο)

Είναι γεγονός! Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Τανιμανίδη! Είναι ή δεν είναι το ζευγάρι της χρονιάς;

Αυτό δεν το περιμέναμε! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξεκαθαρίζει: «Αγαπώ, συγχωρώ, δίνω ευκαιρίες αλλά δεν…» Η ανάρτηση που βάζει τα πράγματα στην θέση τους!