Ο Πάνος Αργιανίδης για πρώτη φορά απαντά για την κλοπή φαγητού των Μαχητών: \"Εγώ με τον Τσανγκ...\"

Ο Πάνος Αργιανίδης για πρώτη φορά απαντά για την κλοπή φαγητού των Μαχητών: \
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, βρέθηκε για δεύτερη φορά ο Πάνος Αργιανίδης μαζί με την Σόφη Πασχάλη αυτή τη φορά...

Αφού η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε ποιοι ήταν εκείνοι που παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού αντοχής του Σκαι, βγήκαν εκτός ορίων και έκλεψαν φαγητό (δείτε εδώ) τότε ο μάνατζερ ράγκμπι θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και στην ομάδα των Μαχητών. Διαβάστε παρακάτω...



"Το μόνο πράγμα που έγινε με εμάς και ήταν ελάχιστο ήταν κάτι κομματάκια μπισκότα που τα βλέπαμε από την παραγωγή απέναντι και θέλαμε να τα φάμε και τέλος. Φοβόμασταν, ήμασταν πολύ ψαρωμένοι σαν παίκτες και δεν υπήρχε η πιθανότητα να το κάνουμε. Δεν τολμούσαμε να περάσουμε από τα όρια. "

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό με τον Τσανγκ που δεν γνώριζε κανείς...

"Ήρθαν 8 γουρουνάκια στην παραλία που είχαν φύγει από κάπου και εγώ με τον Τσανγκ τα κυνηγούσαμε επειδή πεινούσαμε αλλά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό γιατί ήταν εκτός από τους κανόνες του παιχνιδιού."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αγωνία στο Survivor! Οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών μετά την ένωση των ομάδων! Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα…

Καρέ-καρέ η επιστροφή του Χανταμπάκη στην Ελλάδα! Τα παθιασμένα φιλιά με την γυναίκα του και οι αγκαλιές με τον γιο του! (Βίντεο)

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Σκάι που θα παίζει αμέσως μετά το Survivor! Όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…(Βίντεο)