\"Είμαι τελείως μόνη μου!\" Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας της Σοφίας Αλιμπέρτη:\"Η ζωή είναι γεμάτη φαρμάκια!\"

\
Συνέντευξη στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη παραχώρησε, για πρώτη φορά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, η μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη, Ζωή. Μίλησε αναλυτικά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την κόρη της, η οποία έχει χαθεί από τα φώτα της τηλεόρασης, και το πώς είναι η ζωή της σήμερα.

"Ενώ πρώτα ξέραμε τη ζωή μας, και είχαμε χαράξει ένα δρόμο, όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε, με παίρνουν και μου λένε να τις βοηθήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα. Όλοι περνάμε δύσκολα. Δούλευα δύο και τρεις δουλειές, σε εργοστάσιο και το βράδυ ως τραγουδίστρια, δεν γνώρισα παιδικά χρόνια. Ήμουν 18 και κάτι όταν ήρθε η Σοφία. Κάποια στιγμή που είχα εξαντληθεί, πήρε τα παιδιά μου η μητέρα μου στην Κέρκυρα. Διαβάστε παρακάτω...

Στερήθηκα την οικογένεια στη ζωή μου, δεν υπήρχε ο άντρας, το στήριγμα του σπιτιού, χώρισα χωρίς να έχει σαραντίσει ο γιός μου, και βρέθηκα με δυο παιδιά μόνα του να τα μεγαλώνω, για αυτό και είμαι μόνη μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει, δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά του. Η ζωή αυτή είναι όλο φαρμάκια, δεν έχω ούτε παρέες ούτε τίποτα. Είμαι τελείως μόνη μου," κατέληξε, εμφανώς συγκινημένη.

Όσο γι ατην κόρη της; "Η Σοφία σταμάτησε εκεί που έπρεπε, είναι μια χαρά εκεί που είναι. Μου λείπει και η κόρη μου και ο γιός μου. Θα τους πάρω 2-3 τηλέφωνα την ημέρα." είπε η κ. Αλιμπέρτη. Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είναι οριστικό! Η Φαίη Σκορδά μετακομίζει! Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο της σπίτι (Βίντεο)

Λύγισε η Πόπη Τσαπανίδου on air! Γιατί έτρεμε στο τέλος της εκπομπής της; (Βίντεο)

Survivor: Γιατί «βάφτισαν» οι «Διάσημοι»…ψάρι το κλεμμένο φαγητό;