\"Το Survivor ήταν το μεγαλύτερο ολίσθημα στην καριέρα της!\" Απίστευτο κράξιμο στην Ελεονώρα Μελέτη: \"Δεν κάνεις την εκπομπή αυτή! Δεν θα την εμπιστευτεί ξανά κανείς!\" (Βίντεο)

\
Στα "Αποκαλυπτικά" παρουσιάστηκε δηκτικό βίντεο για την επιλογή της Ελεονώρας Μελέτη να παρουσιάσει το Survivor Panorama στον Σκάι, μετά τις δηλώσεις της ότι δεν ήθελε να συνεχίσει στην ψυχαγωγία και το lifestyle.

Τα ειρωνικά σχόλια έδωσαν και πήραν στο πάνελ των "Αποκαλυπτικών", με τον Μένιο Φουρθιώτη να αναφέρεται στα χιλιάδες ευρώ που κόστιζε η εκπομπή έρευνας που παρουσίαζε στο Έψιλον, και τη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου να κατακεραυνώνει την παρουσιάστρια λέγοντας: "Ήταν το μεγαλύτερο ολίσθημα που θα μπορούσε να κάνει στην καριέρα της η Μελέτη! Γιατί έχει την υποδομή να κάνει δημοσιογραφική εκπομπή." Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Οι ερωτήσεις της στο πρώτο επεισόδιο ήταν αδιάφορες" είπε μετά την προβολή του βίντεο ο Σωτήρης Καραμίντζας, για να προκαλέσει την αντίδραση της τηλεκριτικού: "Και τι να ρωτήσει τους συγκεκριμένους; Δεν κάνεις την εκπομπή! Να σας πω και κάτι; Η Ελεονώρα είχε μία πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα από τον Σκάι, οπότε μπορεί να της είπαν κάνε αυτή την εκπομπή και μετά θα κάνεις και το άλλο! Όσοι είναι στον Σκάι θα γονατίσουν μπροστά στο Survivor! Αυτό είναι ολέθριο, κάθε μέρα η ελληνική τηλεόραση ασχολείται μόνο με αυτό. Μετά από αυτό που έκανε, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επανέλθει στο στόχο της, για καθαρά δημοσιογραφική δουλειά!" ξέσπασε η κ. Λυκιαρδοπούλου. Δείτε τα σχόλιά της στο βίντεο που ακολουθεί:



"Η Ελεονώρα δεν καθιερώθηκε από τα δελτία ειδήσεων, αλλά από την ψυχαγωγία!" συμπλήρωσε η Νάνσυ Νικολαϊδου. "Πόσο πια να σχολιάσουμε ότι η κυρία Μελέτη είναι το ισότιμο δέος της ενημέρωσης; Έλεος!" ανέφερε η Ντέπυ Γκολεμά.

"Αλλά έχω κι ένα παράπονο, αυτός ο Χούτος, αν έπαιζε έτσι και στον Ολυμπιακό, θα πέταγε η ομάδα!" είπε χαρακτηριστικά, και αμέσως μετά αποκάλυψε ότι της είχε γράψει γράμμα η μητέρα της και η ίδια η παρουσιάστρια είχε αντιδράσει έντονα στην κριτική της. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είχα προτείνει μια εκπομπή σαν του Μαυρίδη στον Alpha, αλλά…»: Απίστευτη καταγγελία πασίγνωστου Έλληνα! (Βίντεο)

«Μου έτυχε μια εγκυμοσύνη στα 20, αλλά μου ξέτυχε σύντομα!» Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν το μετάνιωσα καθόλου!» (Βίντεο)

Το απίστευτο κράξιμο του Μένιου Φουρθιώτη για την επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη στην τηλεόραση: «Ήρθε η ώρα να γελάσουμε! Το επίπεδο και η ποιότητα είναι…» (Βίντεο)