\"Ρε κ@ρ%ολα σταμάτα να πετάς λάσπη!\" Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά της Ειρήνης Κολιδά μετά τις δηλώσεις της για τον Ντάνο!

\
Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα έχει πάρει τις εκπομπές μια μια και όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτει και περισσότερα.

Η Ειρήνη Κολιδά επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο με τον Πάνο Αργιανίδη (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα από το αεροδρόμιο) και με τις δηλώσεις της έχει προκαλέσει σάλο. Μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη (δείτε εδώ) επισκέφθηκε την εκπομπή Rodeo και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου πριν πάνε στο νησί και για τον πραγματικό λόγο που η ομάδα των Μαχητών αποφάσισε να τον «διώξει». Διαβάστε παρακάτω…



«Όπως ξέρετε τρεις μέρες πριν μπούμε στο παιχνίδι ήμασταν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στο οράριο και σ’αυτά και γενικά να ετοιμαστεί το όλο πράγμα. Βιώσαμε λίγο ο ένας τον άλλον. Απλά από όλα τα παιδιά που ήμασταν εκεί ο Γιώργος ήταν ένα παιδί δυνατό και πολύ κοινωνικό που θα μπορούσε να επιβιώσει με άλλους ανθρώπους που δεν είχε ήδη δει. Απ’ότι θυμάμαι είχε και γνωστό του τον Γιάννη Σπαλιάρα και επίσης είδαμε και κάποια χαρακτηριστικά στον Γιώργο που δεν μας έκαναν σαν παρέα που είχαμε γίνει. Μας έκανε τον αρχηγό, ήθελε να βγαίνει λίγο πιο ισχυρός από τους υπόλοιπους, προσπαθούσε να μας καπελώσει και να φαίνεται πιο πολύ αυτός σε κάποια γυρίσματα που κάναμε και σε κάποιες συζητήσεις που είχαμε. Ήταν επιβλητικός και έδειχνε ότι αυτός ξέρει και εμείς δεν ξέρουμε.»

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:



Οι δηλώσεις της αυτές σήκωσαν μια θύελλα αντιδράσεων και στο διαδίκτυο άρχισε να επικρατεί ο απόλυτος πανικός! Βέβαια ο λόγος είναι εμφανέστατος... Δεν πειράζεις κάποιον που έχει τόσο αγαπήσει το κοινό, όπως τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Οι χρήστες των social media που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω άρχισαν κατευθείαν την επίθεση και τα προσβλητικά σχόλια ξεκίνησαν από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Οι φωτογραφίες που η ίδια δημοσίευσε μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο έχουν κατακλειστεί με σχόλια από οργισμένους θαυμαστές τόσο του παιχνιδιού επιβίωσης του Σκαι όσο και του Ντάνου...

"Ρε Β*ζ*τα σταμάτα να πετάς λάσπη για ανθρώπους που έζησες μονάχα 2 μέρες, σταμάτα να προσπαθείς να σώσεις την φίλη σου τη Σόφη. Άντε νούμερα όλοι σας, Κ@Ρ%ΌΛΑ!"



"Σηκώθηκε να πάει στις εκπομπές που ήταν καλεσμένη και να θάψει Ντάνο και Τσανγκ και να κατακρίνει τη Λάουρα...Ειλικρινά δεν θυμάμαι κάποιον που να μην έχει πιάσει στο στόμα της. Α ναι την κλίκα της (Κώστα-Ελισάβετ-Σάρα-Ελένη)



"Είσαι απλά γελοία συνεχίζεις να κατηγορείς τον Ντάνο"

"Ρε φίλη της Σόφη δεν είναι το σούργελο; Όλα τα φίδια μαζί με μυαλό αμοιβάδας, θεία δίκη λέει και ψυχούλα της Σόφη. ΠΑΡΤΑ"



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Ποιος θα κερδίσει απόψε το έπαθλο του φαγητού;

«Δεν φοβάμαι το Survivor!»: H Μαρία Μπεκατώρου μιλά για την αποψινή της πρεμιέρα: «Πρέπει να ενωθούμε όλοι μας! (Βίντεο)

Δεν φαντάζεστε! Πώς αντέδρασαν οι παίκτες του Survivor όταν είδαν την Ελεονώρα Μελέτη για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο; Όλο το παρασκήνιο…