\"Όλα είναι όπως τα παρακολουθούμε στην τηλεόραση εκτός από...\" Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το Survivor που ανατρέπει τα δεδομένα!

\
Η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, μονοπωλεί καθημερινά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως ακριβώς και το Survivor!

Η παρουσιάστρια για τις ανάγκες της πρεμιέρας μεταφέρθηκε στον Άγιο Δομίνικο αν και το ταξίδι όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα ήταν κουραστικό. "Δεν θα ξαναπάει, δεν υπάρχει λόγος. Είναι δύσκολο ταξίδι. Με τρία αεροπλάνα πήγα και με δυο γύρισα, ταξιδεύοντας για ένα 24ωρο." Στην ίδια συνέντευξη βέβαια, πέρα από αυτό αποκάλυψε και πως την αντιμετώπισαν οι παίκτες όταν την είδα για πρώτη φορά εκεί (δείτε εδώ) αλλά και για το πόσο διαφορετικές είναι οι πραγματικές συνθήκες από αυτό που βλέπουμε ως τηλεθεατές στις οθόνες μας... Διαβάστε παρακάτω...



"Αυτό που δεν μπορεί να βιώσει ο κόσμος μέσα από τους δέκτες του είναι η ζέστη. Όλα τα άλλα είναι όπως τα παρακολουθούμε. Έχει αφόρητη ζέστη. Όλοι όσοι αγωνίζονται εκτός από την πείνα αντιμετωπίζουν και υπερβολική ζέστη. Καθόμουν κάτω από το σκίαστρο και ίδρωνα και μάλιστα σε τροπικό κλίμα."

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας για το φαγητό πως "Δεν τους είδα να τρώνε κάτι παραπάνω από αυτά που ξέρουμε ότι τρώνε. Εγώ προσωπικά δεν είδα να τρώει κάποιος. Νομίζω όμως ότι αυτό φαίνεται και από την εικόνα τους."

Ναι γιατί αν τους έβλεπε να τρώνε κάτι άλλο θα μας το έλεγε... γκουχουγκουχου...

Διαβάστε ακομη στο Youweekly.gr:

Survivor: Το ένοχο «μυστικό» της Ειρήνης Κολιδά: Έκανε σeξ τελικά με τον «μισθοφόρο»; Γιατί δεν την ρωτάει κανείς;

Την άδειασε κανονικά! Η Μαριάννα Καλέργη καρφώνει δημόσια τη Σόφη Πασχάλη! Η ειρωνική ανάρτηση και τα υπονοούμενα: «Για ποιο λόγο Σόφη μου…»

«Ρε κ@ρ%ολα σταμάτα να πετάς λάσπη!» Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά της Ειρήνης Κολιδά μετά τις δηλώσεις της για τον Ντάνο!