Όλη η αλήθεια για την σχέση Σπαλιάρα-Χανταμπάκη πριν το Survivor! Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα αποκαλύπτει...

Όλη η αλήθεια για την σχέση Σπαλιάρα-Χανταμπάκη πριν το Survivor! Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα αποκαλύπτει...
Μια σχέση τουλάχιστον αμφιλεγόμενη.

Από την αρχή του παιχνιδιού δεν ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και το Γιάννη Σπαλιάρα και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόντουσαν αν οι δυο τους διατηρούσαν φιλικές επαφές πριν μπουν στο παιχνίδι. Κανείς όμως δεν είχε μπει στην διαδικασία να μας λύσει την απορία αυτή, κανείς μέχρι σήμερα. Διαβάστε παρακάτω...

Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη μίλησε στη RealLife και στη Γεωργία Παπαδημητρίου και μεταξύ άλλων μας έλυσε και αυτή την απορία.



"Από ότι ξέρω είχαν φιλικές σχέσεις - κυρίως από τον χώρο της δουλειάς. Όσο είμαι με τον Γιάννη, όμως, δεν θυμάμαι να είχε ιδιαίτερη επαφή με το συγκεκριμένο άτομο. Παλαιότερα μπορεί να είχαν έρθει πιο κοντά, αλλά τα τελευταία δυο χρόνια δεν είδα να έχουν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις."

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Όλα είναι όπως τα παρακολουθούμε στην τηλεόραση εκτός από…» Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το Survivor που ανατρέπει τα δεδομένα!

Survivor: Το ένοχο «μυστικό» της Ειρήνης Κολιδά: Έκανε σeξ τελικά με τον «μισθοφόρο»; Γιατί δεν την ρωτάει κανείς;

Την άδειασε κανονικά! Η Μαριάννα Καλέργη καρφώνει δημόσια τη Σόφη Πασχάλη! Η ειρωνική ανάρτηση και τα υπονοούμενα: «Για ποιο λόγο Σόφη μου…»