\"Γιατί κρατάνε μια κοπέλα που βαριέται να αγωνιστεί; Μήπως για να τους παίρνει π!πες;\" Κράξιμο άνευ προηγουμένου κατά της Λάουρας Νάργες!

\
Survivor και πάλι survivor!

Ένα παιχνίδι αντοχής που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο το πανελλήνιο! Εθισμός έχει καταντήσει η συνήθεια αυτή και εννοείται πως στα social media τα σχόλια πάνε κι έρχονται τόσο για το παιχνίδι όσο και για τους παίκτες! Η Λάουρα Νάργες είναι μια προσωπικότητα που φαίνεται πως δεν έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού αλλά ακόμα παραμένει στο παιχνίδι... Διαβάστε παρακάτω...

Όταν είναι η ώρα της να αγωνιστεί το Twitter παίρνει φωτιά και τα υβριστικά σχόλια πάνε κι έρχονται! Αυτή τη φορά όμως ο εθισμός αυτός ξεπερνά τα όρια. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram έχει γίνει "φωλιά" του κοινού και τα σχόλια σε φωτογραφίες από στιγμές της ζωής της είναι πολύ άσχημα...

"Φύγε από κει μπας και σταυρώσουμε καμια νίκη, ξεκουμπίσου είσαι ότι πιο άχρηστο υπάρχει"



"Γιατί κρατάνε μια κοπέλα που βαριέται να αγωνιστεί; Μήπως για να τους παίρνει πίπες ή εμείς είμαστε καχύποπτοι;

"Άντε βγες μονη σου! Δεν κάνεις γιαυτό το παιχνίδι είσαι τελείως άμπαλη! Σε κρατούν γιατί όπως φαίνεται γλύφεις καλά μόνο αυτό κάνεις τίποτα άλλο! Φοβάσαι τα ύψη το νερό που νομίζεις ότι θα πήγαινες; Ελεος! Είσαι βάρος πλέον σε όλους"

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζηλέψαμε! Δεν φαντάζεστε πώς πέρασε η Ειρήνη Κολιδά με τον γιος της το μεσημέρι Κυριακής!

Όλη η αλήθεια για την σχέση Σπαλιάρα-Χανταμπάκη πριν το Survivor! Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα αποκαλύπτει…

«Όλα είναι όπως τα παρακολουθούμε στην τηλεόραση εκτός από…» Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το Survivor που ανατρέπει τα δεδομένα!