\"Βαλαβάνη και μισθοφόρος συμμαχούν ενάντια στον Αγγελόπουλο!\" Η αποκάλυψη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Το όλο νόημα σχόλιο της παρουσιάστριας: \"Ξεχνάνε ότι ο κόσμος ψηφίζει...\" (Βίντεο)

\
Η Ελένη σχολίασε και σήμερα μαζί με τους συνεργάτες της τις εξελίξεις στο Survivor, επικεντρωνόμενοι στην ένωση των δύο ομάδων και τα χτεσινά τεκταινόμενα στο παιχνίδι.

"Οι "Διάσημoι" έχασαν πάλι και ο Μπο νιώθει σαν να ψήφισε τον αδερφό του. Λέει ότι είναι σαν να ψήφισε εκείνον. Δεν το πίστευε ότι θα φύγει εκείνος" είπε ο Γκουντάρας, και η Ελένη απόρησε: "Από τη στιγμή που έφυγε ο Χανταμπάκης, για ποιο λόγο πίστευε ότι δεν θα φύγει ο Χούτος; Το είδες ότι έφυγε ο Χανταμπάκης, γιατί ψηφίζεις τον Χούτο; Αν ήθελε να φύγει ο ίδιος, μπορούσε να το κάνει, δεν είναι δικαιολογία αυτό που είπε" ανέφερε η παρουσιάστρια. Διαβάστε παρακάτω...

Αναφορικά με την ένωση των δύο ομάδων, οι συνεργάτες της εκπομπής διαπίστωσαν: "Τώρα, μετά την ένωση, όλοι θα ψαχτούν να κρατηθούν από κάποιον που θεωρούν δυνατό." "Εγώ δεν καταλαβαίνω πού είναι η ένωση. Για ποια ένωση μιλάμε; Εγώ δεν μπορώ να το πιάσω! Και τι έγινε που οι Μαχητές θα μπορούν να μιλούν με τους Διάσημους;" αναρωτήθηκε η Ελένη, και οι συνεργάτες της έδειξαν τα πλάνα της κουβέντας μισθοφόρου-Βαλαβάνη, για να της αποδείξουν του λόγου το αληθές.

"Αυτό θα γίνει στην παραλία, ο ένας θα μιλάει με τον άλλο, και η στρατηγική θα κυριαρχήσει. Ευρυδίκη με Κώστα θα συμμαχήσουν ενάντια στον Αγγελόπουλο, και θα τον βάλουν στόχο!" ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη, για να της απαντήσει η Ελένη: "Ξεχνάνε όμως ότι ο κόσμος ψηφίζει, και όποιος το ξεχνάει, την πατάει!" Δείτε αναλυτικά τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Όλη η αλήθεια για το «ρατσιστικό» σχόλιο του Μάριου Πρίαμου! Όταν ευχήθηκε «ψόφο» στους μετανάστες…

Στο νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη! Το πρόβλημα υγείας που της άφησε το Survivor (Photo)

«Την άλλη εβδομάδα, θα είμαι στον Άγιο Δομίνικο!»: Απίστευτη δήλωση του Νίκου Μουτσινά για το «απέναντι» Survivor – Η ενόχληση του Σταμάτη Φασουλή: «Δεν θα ασχολούμαι μαζί του!» (Βίντεο)