Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχει χάσει ο Βο στο Survivor! Τι αποκάλυψε ο ίδιος; (Βίντεο)

Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχει χάσει ο Βο στο Survivor! Τι αποκάλυψε ο ίδιος; (Βίντεο)
"Διάσημοι" και "Μαχητές" χθες λίγο πριν αρχίσει το πάρτι για την ένωση των δύο ομάδων και βρεθούν στην ίδια παραλία, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να γνωρίσουν τους αντιπάλους τους!

Από τους διαλόγους της βραδιάς ξεχώρισε η αποκάλυψη του Bo για τα κιλά που έχει χάσει στο Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

«Αν μου έλεγαν ότι θα έχανα τριάντα κιλά, θα τους έλεγα “καλά, βάζω στοίχημα ό,τι θέλετε, ποτέ!”», είπε ο ράπερ σε συνομιλία με τα κορίτσια των Μαχητών, τονίζοντας πως τα τελευταία είκοσι χρόνια ζυγίζει μεταξύ 114 και 117 κιλών και το τωρινό του βάρος είναι αυτό που είχε στον στρατό. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ντοκουμέντο Survivor: Η Βαλαβάνη «έδωσε στεγνά» τον Χανταμπάκη και πρόδωσε την κλίκα….Η αποκάλυψη για το ψέμα που είπε για την…. (Βίντεο)

«Η Βαλαβάνη είναι το ανθρωπάκι της διχόνοιας!» Απίστευτο κράξιμο για το Survivor: «Είναι σαν τις Οικογενειακές Ιστορίες!» (Βίντεο)

«Κολιδά και Μάριος θα κάνουν μήνες να επανέλθουν!»: Όλη η αλήθεια για τους τραυματισμούς στο Survivor: «Ο μισθοφόρος θα έχει πρόβλημα με…» (Βίντεο)