Της έτρεξαν τα σάλια! Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για το ντουζ του Γιώργου Αγγελόπουλου! (Βίντεο)

Της έτρεξαν τα σάλια! Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για το ντουζ του Γιώργου Αγγελόπουλου! (Βίντεο)
Η Ελεονώρα Μελέτη πριν ξεκινήσει την εκπομπή της Survivor Πανόραμα ήταν πιστή τηλεθεατής του παιχνιδιού επιβίωσης και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχολίαζε καθημερινά το Survivor και τους παίκτες.

Επίσης, εκτός από τους σχολιασμούς είχε κάνει ξεκάθαρο το ποιον παίκτη αντιπαθεί και το σε ποιον παίκτης έχει μια παραπάνω αδυναμία! Προφανώς ο παίκτης αυτός ήταν και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...


Σήμερα μέσα από την εκπομπή της λοιπόν δεν μπόρεσε να κρατηθεί και σχολίασε το πλάνο που παίχτηκε χθες στο παιχνίδι όπου ο Ντάνος έκανε ντουζ και ο γυναικείος πληθυσμός στο αντίκρισμα αυτό έπαθε κοκομπλόκο.



Συγκεκριμένα δήλωσε πως είπε στην παραγωγή να του κάνει πιο κοντινά πλάνα, ένας slow motion έτσι βρε αδερφέ για να έχουμε μια εξτρά απόλαυση!

Δείτε ακριβώς τι είπε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όλη η αλήθεια! Γιατί η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν θέλει να εμφανιστεί σε καμία εκπομπή; Τι απαντάει η ίδια…

Το περιστατικό που δεν γνώριζαν οι κάμερες! Παραλίγο να τσιμπήσει τον Τσανγκ ένα… Άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει πανικόβλητος (Βίντεο)

Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό Χανταμπάκη – Γουίλι! Τι αποκάλυψε ο παίκτης από τους «Μαχητές» και η αναφορά στο βρίσιμο (Βίντεο)