Ξεμαλλιάστηκαν Νάργες και Βαλαβάνη! Το απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο που κατέγραψαν οι κάμερες!

Ξεμαλλιάστηκαν Νάργες και Βαλαβάνη! Το απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο που κατέγραψαν οι κάμερες!
Είναι γνωστό πως τα δύο κορίτσια, ήρθαν πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο και της δένει πλέον μια στενή φιλία. Ωστόσο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχουν πέσει «μαύρα σύννεφα» πάνα από την σχέση των δυο παικτών του Survivor.

Τι στάθηκε όμως αφορμή για να χαλάσει η δυνατή αυτή φιλία της Λάουρας Νάργες με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Ένας από τους άντρες των Διάσημων, μπήκε «ανάμεσα» στα δύο κορίτσια. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον «καρδιοκατακτητή» όπως όλα δείχνουν Bo, με τον οποίο η Λάουρα είχε έρθει κοντά από τις αρχές του παιχνιδιού.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao, που επικαλείται πηγές από τον Άγιο Δομίνικο τα δυο κορίτσια πιάστηκαν στα χέρια και είχαν ένα πολύ άσχημο καυγά. Αφορμή για αυτό στάθηκε κατά τα λεγόμενα του άρθρου, η προσπάθεια της Ευρυδίκης να τραβήξει την προσοχή του Bo.

Φήμες λένε πως η Λάουρα ήταν εκτός εαυτού και φώναζε στην πρώην φίλη της «Αφού ξέρεις, νόμιζα πως ήσουν φίλη μου» . Τα δυο κορίτσια μάλιστα πιάστηκαν στα χέρια, με τον ανδρικό πληθυσμό να προσπαθεί να τις χωρίσει.

Το περιστατικό καταγράφηκε και από τις κάμερες της παραγωγής, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός για τον αν θα έπρεπε να προβληθεί καθώς όσα ειπώθηκαν ήταν πολύ σκληρά και θα χρειαστούν πολλά «μπιπ».



Από εκείνη την ημέρα η σχέση των δύο κοριτσιών χάλασε και όλοι προσπαθούν να τις φέρουν κοντά, ιδιαίτερα ο Bo, ωστόσο χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Πηγή: Ciao

Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν! Η απίστευτη βρισιά του Μάριου Πρίαμου! «Ποιος τον γ@@ αυτόν…» – Σε ποιον απευθυνόταν;

Φωτογραφία ντοκουμέντο! Δεν φαντάζεστε με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή ήταν ζευγάρι η Ειρήνη Παπαδοπούλου…

Ντροπή! Η εφορία κυνηγάει την χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη! Το αστρονομικό πόσο που της ζητάνε!