Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και η αποκάλυψη: \"Αυτή την στιγμή ζω το Survivor 2 γιατί...\" (Βίντεο)

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και η αποκάλυψη: \
Η οικειοθελής αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι τάραξε ολόκληρο το πανελλήνιο!

Η μπουλντόζα του Survivor μετά το bullying και την απομόνωση που βίωσε από τους συμπαίκτες της, αφού κατάφερε να διώξει τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον αρχηγό της κλίκας, αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά! Διαβάστε παρακάτω...



Μετά την αποχώρησή της λοιπόν αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει για όλους και για όλα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα!

"Δεν κοιμάμαι καλά ακόμα αλλά είναι πολλοί λόγοι που οφείλονται γι αυτό. Είναι οι υποχρεώσεις που πρέπει να μπούνε σε τάξη, κάποια συναισθήματα. Είναι δύσκολη η μετάβαση. Χθες συνειδητοποίησα ότι τώρα είμαι μέσα σε τοίχους, βιώνω ένα Survivor 2! Αυτό το παιχνίδι είναι λίγο εκπαιδευτικό, μια μικρογραφία όλο αυτό της κοινωνίας μας. Γενικά το Survivor γι αυτό λέγεται Survivor που σημαίνει επιβιώνω."

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτη αποκάλυψη! Η άγνωστη συζήτηση του Πάνου Αργιανίδη με τους παίκτες – «Γι αυτό ξεκίνησαν να τον πλησιάζουν οι παίκτες γιατί έμαθαν…» (Βίντεο)

Είναι player! O ασυγκράτητος Πάνος Αργιανίδης την έπεσε δημοσίως στην… (Βίντεο)

«Μιλάμε για ευλυγισία χορεύτριας!» Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το ταλέντο της! «Κάνω σπαγγάτο απ’ όταν γεννήθηκα!» Απίθανες εικόνες…(Βίντεο)