Η πρώτη εμφάνιση της Μικαέλας Φωτιάδη με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα γλυκά λόγια για τον ερχομό του παιδιού της! (Βίντεο)

Η πρώτη εμφάνιση της Μικαέλας Φωτιάδη με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα γλυκά λόγια για τον ερχομό του παιδιού της! (Βίντεο)
To σπίτι τους άνοιξαν στην κάμερα του Happy Day η πρώην Σταρ Ελλάς, Μικαέλα Φωτιάδη, ευρισκόμενη σε εμφανώς προχωρημένη εγκυμοσύνη, και ο σύντροφός της, Γιάννης Μπορμπόκης. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησαν για το μωράκι που περιμένουν.

"Περιμένει να γεννήσει στα γενέθλιά μου, στις 21 Ιουνίου, θα είναι το δώρο για τα γενέθλιά μου. Δεν το σχεδιάσαμε, απλά δεν το αποφεύγαμε. Αρχικά πάγωσα και μετά πέταξα στο ταβάνι!! Παραγγέλνουμε σουβλάκια, και με το που τα βάζουμε στο τραπέζι, θέλει πίτσα. Από τον τρίτο μήνα μου ζητούσε καρπούζι" είπε ο Γιάννης Μπορμπόκης.

"Εγώ φαντάστηκα ένα κοριτσάκι. Πήγαινα σε μαγαζιά όμως και έβλεπα τα αγορίστικα. Και τελικά μας είπαν ότι είναι αγόρι τελικά, και συγκινήθηκα, γιατί το είχα νιώσει. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα, έχω πάρει 12 κιλά, μπορεί αν πήρα άλλα δύο τις ημέρες του Πάσχα" είπε η μέλλουσα μαμά. Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δύσκολες στιγμές για τον Στέλιο Χανταμπάκη! Η κόντρα με την παραγωγή του Survivor, οι απειλές και ο όρος για τον Γιώργος Αγγελόπουλο!

Η πρόταση-σοκ του μάνατζερ ράγκμπι στον Σκάι για Survivor Junior-Έξαλλη η Καινούργιου: «Είμαστε με τα καλά μας;» (Βίντεο)

Oι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λύρα μετά το σοβαρό τροχαίο: «Πέταξα πάνω από το αυτοκίνητο…» (Βίντεο)