Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παίρνει θέση για τον Στέλιο Χανταμπάκη και το παιχνίδι που του έπαιξε η παραγωγή: \"Θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια ότι...\"

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παίρνει θέση για τον Στέλιο Χανταμπάκη και το παιχνίδι που του έπαιξε η παραγωγή: \
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το Survivor, όπως δήλωσε ο κολλητός του Στέλιου Χανταμπάκη και θα μάθουμε πολλά από αυτά που δεν ξέρουμε για το reality επιβίωσης!



Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι κολλητός φίλος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με τη σύντροφο του, Όλγα Φαρμάκη, τη σύζυγο του Στέλιου, Όλγα Πηλιάκη και τον Γιώργο Μανίκα. Διαβάστε παρακάτω...

«. Τώρα θα ανταμειφθεί από όλο αυτό. Κοίτα, συγκεκριμένα δεν θέλω να μιλήσω για τον Στέλιο, επειδή τον ξέρω, θα πω όμως ότι θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις, τρομερές, καθώς υπάρχουν τεράστια κενά από αυτά που μας δείχνουν. Είναι ένα καλοκουρδισμένο παιχνίδι από όλες τις απόψεις το survivor».

Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται κάποιες αποκαλύψεις, αλλά και οι παίκτες που αποχωρούν μιλούν πιο ανοιχτά και πιο συγκεκριμένα. Και τονίζει ο Δημήτρης στο secret: «Εγώ γνωρίζω από μοντάζ. Οι τηλεθεατές απλώς δεν ξέρουν ακριβώς τι γίνεται».


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δεν έχει προηγούμενο! Τα χειρότερα σχόλια που έχουν γίνει ποτέ για τον Στέλιο Χανταμπάκη τα έκανε η Φαίη Σκορδά: «Είναι κομπάρσος, και έλεγε δήθεν ότι…» (Βίντεο)

Survivor: Πώς το «φαινόμενο Ντάνος» έχει καταντήσει να το σιχαίνονται όλοι όσοι βγήκαν από το παιχνίδι!

«Eίναι μπλοκαρισμένος και χ#σμντ@ν!»: Απίστευτο κράξιμο του Λάμπρου Χούτου στο Πρωινό! «Είναι λίγο Ρουβάς η άφιξη!» (Βίντεο)