Η επική γκάφα στο Survivor Πανόραμα! Η απολογία της Ελεονώρας Μελέτη: \"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί...\"

Η επική γκάφα στο Survivor Πανόραμα! Η απολογία της Ελεονώρας Μελέτη: \
Καθώς έφτασε προς το τέλος η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, πήγαν να προβάλλουν στον αέρα της εκπομπής το trailer της Κυριακής και... τα έκαναν μαντάρα!

Κατά την προβολή του trailer ο Νίκος Αναδιώτης πετάχτηκε και είπε πως αυτά τα πλάνα τα έχει ξαναδεί, μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Και τότε σαστισμένη η Ελεονώρα Μελέτη άρχισε να ρωτάει από το κοντρόλ αν συνέβη κάτι λάθος. Διαβάστε παρακάτω...

Περάσαν αρκετά λεπτά μέχρι οι συντελεστές του Survivor Πανόραμα να συνειδητοποιήσουν πως το trailer που έβαλαν να παίξει ήταν παλιό και όχι αυτό για την Κυριακή. Όταν το λάθος αυτό έγινε αντιληπτό η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές...

"Παιδιά αν έχουμε κάνει λάθος ζητώ συγγνώμη δεν είμαι υπεύθυνη εγώ γι αυτό μην φάω και γι αυτό ξύλο! Κάναμε λάθος το παραδεχόμαστε."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Νίκος Αναδιώτης «κάρφωσε» δημόσια τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Τέτοιος είναι ο Στέλιος…»

Την άδειασε κανονικότατα! Ο Νίκος Αναδιώτης έδωσε στεγνά την Σόφη Πασχάλη: «Γιατί δεν χαιρέτησε τον Ντάνο αφού έλεγε πως…»

Ο Λάμπρος Χούτος ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του στο Survivor Πανόραμα! Τι συνέβη; Η απολογία της Ελεονώρας Μελέτη (Βίντεο)