Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκάλυψη Survivor! Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης από τους «Διάσημους»! Δεν φαντάζεστε πόσα παίρνει την εβδομάδα….

survivor-1-1
News 29.04.2017 10:03
Καλά, με τέτοια λεφτά που παίρνουν οι…. Διάσημοι στο Survivor προβλέπεται του χρόνου ο ΣΚΑΙ να μην προλαβαίνει τις αιτήσεις!

Όπως, σας είχαμε γράψει στο Youweekly.gr και φυσικά μετά είχαν αναπαράγει όλοι, όπως κάνουν κάθε φορά, οι «Διάσημοι» του Survivor πληρώνονται αδρά. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από το ρεπορτάζ μας, η βασική συμφωνία που έχει γίνει είναι να λαμβάνουν 2.000 ευρώ καθαρά την εβδομάδα… Διαβάστε παρακάτω…

Όμως καταλαβαίνετε πως όλοι οι επώνυμοι που έχουν λάβει μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης δεν είναι ίσοι και όμοιοι… Δηλαδή κάποιος είναι «επώνυμος» γιατί απλά του έμεινε η ονομασία, άλλος είναι επώνυμος γιατί κάποια στιγμή εμφανίστηκε κομπάρσος σε μία εκπομπή και έγινε «παρουσιαστής» και άλλος είναι όντως γνωστός και αναγνωρίσιμος… Άρα δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες απολαβές…

Δηλαδή οι περισσότεροι παίρνουν 2.000€ την εβδομάδα, εκεί κυμαίνονται οι μισθοί πάνω κάτω… Ένας από όλους τους παίκτες στους «Διάσημους» όμως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος με … Διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog.
Share