Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταμφιέζεται σε Κατερίνα Στικούδη! Φοράει τις μπότες της και τρελαίνει τους τηλεθεατές! (Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταμφιέζεται σε Κατερίνα Στικούδη! Φοράει τις μπότες της και τρελαίνει τους τηλεθεατές! (Βίντεο)
Δεν πρέπει να έχει συνέλθει ακόμα από το ατύχημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ταραχή την έχει κάνει να πετάει την μια ατάκα μετά την άλλη και να βλεπούμε απίστευτα σκηνικά.

Η παρουσιάστρια έχει καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνα Στικούδη, που ως γνωστόν μας έχει συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Η καλεσμένη της αυτη την φορά, είχε φέρει μαζί της τις χαρακτηριστικές φούξια μπότες που είδαμε να φοράει σε φωτογραφίες για την ανάγκη του νέου της video clip. Τι ήταν να τις δεί η παρουσιάστρια; «Λύσαξε» να τις δοκιμάσει και εκείνη.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, έφερε τις μπότες μέσα στο πλατό και μαζί με την παρουσιάστρια προσπάθησαν να τις δοκιμάσουν χοροπηδόντας απο εδώ και απο εκεί στο πλατό. Και οι ατάκες πεταγόντουσαν η μια μετά την άλλη.

«Είμαι η χοντρή της αδερφή, σαν την αδερφή της Σταχτοπούτας» φώαζε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σκηνικό στο βίντεο:



Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Ωχ! Η Μαρία Σολωμού «αδειάζει» δημοσίως τον Πάνο Μουζουράκη: «Δεν πρόκειται ποτέ να..»

Η απορία της Σπυροπούλου για την χελώνα που άφησε «κάγκελο» τον καλεσμένο της! (Βίντεο)

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα! Είπε το μεγάλο «ναι» στον Πέτρο Κοκκάλη! Όλες οι λεπτομέρειες…