Αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Έφυγαν δύο βασικοί συνεργάτες της από το πάνελ!

Αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Έφυγαν δύο βασικοί συνεργάτες της από το πάνελ!
Τις συνηθίζει τα τελευταία χρόνια τις αλλαγές! Η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει πως οι απαιτήσει πλέον τηλεοπτικά είναι πολλές και θα πρέπει να προετοιμαστεί από τώρα για το πως θα διαμορφωθεί η ομάδα της για την επόμενη σεζόν....

Ο Μάκης Πουνέντης πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή της προκειμένου να καλύψει το κενό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και η παρουσιάστρια έμεινε ικανοποιημένη και του πρότεινε να μείνει στο πάνελ και μετά την επιστροφή της συνεργάτιδάς της, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Σύμφωνα με την espresso, η Ελένη ένιωσε ασφάλεια με τον Μάκη Πουνέντη στην εκπομπή και του πρότεινε να συνεργαστούν με την νέα σεζόν.



Τέλος, μία άσχημη τροπή στην διαμόρφωση του πάνελ της. Καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως 2 βασικοί συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια αποχωρούν από την εκπομπή... Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Λιανός του χρόνου δεν θα είναι μαζί της...



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor trailer: Χαμός για την ασυλία! Ποιος θα την κερδίσει, γιατί «πέφτουν» κορμιά (Βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει το Survivor! Πρώτο μπάνιο και πρώτο σερφάρισμα…

Ντροπή! Το απίστευτο ξέσπασμα της Νανάς Παλαιτσάκη για την αυτοκτονία: «Ποτέ δεν έδωσα συνέντευξη! Ποτέ δεν το είπα αυτό…»