Έκτακτο συμβούλιο για το Survivor! Ο Σάκης Τανιμανίδης φώναξε τους παίκτες... - To βίντεο της Καινούργιου που προκάλεσε εντυπώσεις!

Έκτακτο συμβούλιο για το Survivor! Ο Σάκης Τανιμανίδης φώναξε τους παίκτες... - To βίντεο της Καινούργιου που προκάλεσε εντυπώσεις!
Στο "Φτιάξε καφέ" σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε αποκλειστικά το έκτακτο συμβούλιο του Survivor! Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκάλεσε τους παίκτες του ριάλιτι εκτάκτως, για να τους ανακοινώσει κάτι, που σίγουρα θα μεταβάλλει τις ισορροπίες, και θα αλλάξει την πορεία του παιχνιδιού. Η ανακοίνωση θα προκαλέσει μία αναπάντεχη ψηφοφορία, η οποία θα προκαλέσει τριγμούς!

Πρόκειται φυσικά για ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο των συντελεστών της εκπομπής, με σκοπό να ευχηθούν στην Κατερίνα για τα γενέθλιά της, το οποίο προκάλεσε τρελό γέλιο τόσο στην παρουσιάστρια, όσο και στους συνεργάτες της. "Tέτοιο βίντεο δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση: βίντεο για τον παρουσιαστή και να λες τους λόγους για τους οποίους πρέπει να φύγει από την εκπομπή. Καταπληκτικό!" είπε ξεκαρδισμένη στα γέλια! Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Έφυγαν δύο βασικοί συνεργάτες της από το πάνελ!

«Τραυματίστηκα στο παιχνίδι και θα ζητήσω αποζημίωση!» – Απίστευτη καταγγελία παίκτριας του Survivor! Το περιστατικό που δεν μάθαμε! (Βίντεο)

«Η παραγωγή κάνει ό,τι θέλει! Έχει επιλέξει από πριν ποιος…» – Ποιος κατακεραυνώνει και «καρφώνει» το Survivor;