«Να αναλάβει και η παραγωγή επιτέλους τις ευθύνες της» Ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεσπά για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το Survivor!

«Να αναλάβει και η παραγωγή επιτέλους τις ευθύνες της» Ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεσπά για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το Survivor!
Ο Στέλιο Χανταμπάκης είναι ένας από τους πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor! Πλέον βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και θέλησε να σπάσει την σιωπή του μέσα από μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο peoplegreece.com.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας των Διάσημων αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι, όταν πρωτοείδε το trailer χωρίς να γνωρίζει πώς θα συμμετέχουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα ή πως θα πληρώνονται οι παίκτες και αναφέρθηκε στο τι "αντίκρισε" βγαίνοντας από το παιχνίδι, μιλώντας φυσικά για τους χαρακτηρισμούς του κόσμου αλλά και διάσημων προσώπων μέσα από τα social media που δεν ήταν άλλοι από "διπρόσωπος" και φίδι. Διαβάστε παρακάτω...



Υπάρχει κάτι που σε ενόχλησε μέσα σε αυτή την ιστορία; Σε απογοήτευσαν άνθρωποι που ξέρεις από τη στάση που κράτησαν;

Στο κομμάτι αυτό το Survivor ήταν το καλύτερο δώρο που μου έκανε ο θεός. Ήταν ένα γερό ξεσκαρτάρισμα, ότι καλύτερο μου έχει συμβεί.

Γράφτηκε πως έκατσες περισσότερο στον Δομίνικο γιατί έβλεπες ψυχολόγο για να ξεπεράσεις το σοκ, να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί.

Ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε μόνιμος ψυχολόγος, είχαμε έναν άνθρωπο που δεν δούλευε για το Survivor, ήταν φίλος κάποιου από την παραγωγή και ήρθε κάποιες φορές όταν χρειάστηκε. Αυτό που ανέβασε ο Μανίκας δεν το ανέβασε για να τρολάρει κάποιον, αλλά γιατί υπάρχουν άνθρωποι δικοί μου, μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι διαβάζοντας όλα αυτά ανησύχησαν πολύ. Χάθηκε τελείως το μέτρο.

Γιατί δεν γύρισες νωρίτερα για να κάνεις γιορτές με την οικογένεια;

Το ορθόδοξο και το καθολικό φέτος συνέπεσαν και στον Άγιο Δομίνικο οι μέρες αυτές ήταν όπως τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Δεν έβρισκαν με τίποτα εισιτήρια. Επίσης, ήθελα κάποιες απαντήσεις από την παραγωγή, για το τι πραγματικά έχει φανεί προς το έξω. Ήθελα όταν μιλήσω, να αναλάβω τις ευθύνες μου και αντίστοιχα να αναλάβουν και εκείνοι τις δικές τους.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χαμός στο Survivor! Ουρλιάζει ο Αγγελόπουλος από τους πόνους! Το πιο δύσκολο επεισόδιο που έχει παιχτεί μέχρι σήμερα… (Βίντεο)

Όλο το παρασκήνιο! Τι είπε ο Χανταμπάκης στον Λεμπιδάκη έξω από τα μπουζούκια- Ο λόγος που δεν πάει στη Μελέτη και η απογοήτευση (Βίντεο)

«Κανείς δεν θυμάται τον νικητή στο «Your face sounds familiar!» Απίστευτο άδειασμα από παίκτη του show! «Θα πήγαινα στο Survivor για 100.000 το επεισόδιο!»