Για πρώτη φορά! Η Σάσα Σταμάτη εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί: \"Πήγα στο γιατρό και μου είπε...\" (Βίντεο)

Για πρώτη φορά! Η Σάσα Σταμάτη εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί: \
Συνέντευξη στο La Biri Biri παραχώρησε η Σάσα Σταμάτη. Η Συνεργάτιδα της Φαίης ΣΚορδά μίλησε για όλους και για όλα.

"Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μας, είμαστε καλά, αλλά να μη ραφτείς, δεν λέω μεγάλα λόγια, δεν κάνω μεγάλα σχέδια" είπε αναφορικά με την προσωπική της ζωή, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη φωνή της, απάντησε: "Ποτέ δεν είχα γλυκιά φωνή, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια, με τη δουλειά και το άγχος, βράχνιασε πολύ. Πήγα στον ΩΡΛ και μου είπε ότι έχω μυϊκή δυσφωνία. Είναι αυτοάνοσο, ξέσπασε από το άγχος και το στρες, κάνω θεραπεία φωνής και ακολουθεί φωνίατρος", εξομολογήθηκε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Διαβάστε παρακάτω...

Δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί το Survivor, παραδεχόμενη ωστόσο ότι κάνει μεγάλη επιτυχία, ενώ δήλωσε ότι δεν ταυτίζεται με πρόσωπα, αλλά της αρέσει πολύ ο Βασάλος. "Στη Φαίη αρέσει ο Ντάνος", συμπλήρωσε.

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη συνεργασία της φέτος στο Πρωινό, αλλά και για το Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας: "Είναι πάρα πολύ ωραία και ήρεμα. Η Φαίη είναι στον κόσμο της, γλυκιά, ήρεμη, τη θαυμάζω! Ο Λιάγκας είναι φίλος μου, δεν μου λείπει, κοιτάω να τον βλέπω, τον αγαπάω πολύ, είναι πολύ καλός και πολύ παρεξηγημένος. Αυτο με τη Νέγκα, θεωρώ ότι πράγματα που λύονται εξωδικαστικά, πρέπει να λύνονται έτσι!" είπε, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει θετικά τη συμμετοχή του Γιώργου Μαζωνάκη στο XFactor, λέγοντας και ότι θα ήθελε να κάνει guest στο YFSF. Δείτε αναλυτικά τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το τραγικό λάθος του Γιώργου Αγγελόπουλου στο αγώνισμα! Η κοτσάνα που δεν άκουσε κανείς και εκνεύρισε τον Χρανιώτη! (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα Χανταμπάκη-Χούτου μετά το Survivor! Τι μαγαζί θα ανοίξουν;

Πολύ άσχημη εξέλιξη για την υγεία της ηθοποιού, Κατερίνας Βρανά, που νοσηλεύεται στην εντατική!