Πλάκα μας κάνει; Η 154254 \"κωλουτούμπα\" της Σόφης Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: \"Είναι ένας άγιος άνθρωπος, αυτός θα κερδίσει!\" (Βίντεο)

Πλάκα μας κάνει; Η 154254 \
Στον πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Σόφη Πασχάλη για να πει μάλλον τα ίδια και τα ίδια με μία μόνο διαφορά! Αποθέωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ναι καλά ακούσατε...

Η πρώην παίκτρια των Διάσημων που είχε προκαλέσει τόσο αρνητικά σχόλια μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι καθώς η συμπεριφορά της προς τον πιο αγαπητό παίκτη του τηλεοπτικού κοινού, Γιώργο Αγγελόπουλο, ήταν απαράδεκτη σήμερα θέλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας να κάνει στροφή 180 μοιρών και να μας τρελάνει τελείως. Διαβάστε παρακάτω...



"Εχθές που το είδα σαν τηλεθεατής πια, τώρα που έχω βγει εντελώς από το παιχνίδι σαν παίκτρια, από τότε που έπαθα μάλιστα ότι έπαθα γιατί υπάρχει μια αιτία όταν έρχεται μια ασθένεια, αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι τώρα που βλέπω ως τηλεθεατής ο Ντάνος είναι ένας άνθρωπος που είναι ο καλύτερος παίκτης μακράν. Αυτός θα πάρει το έπαθλο. Ο Ντάνος προσφέρει συνέχεια, τουλάχιστον αυτό που δείχνει η εικόνα είναι έναν άγιο άνθρωπο. "



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της Σόφης Πασχάλη! Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Δεν φαντάζεστε με ποιους παίκτες του Survivor έκανε παρέα πριν το παιχνίδι ο Πάνος Αργιανίδης

«Αυτό δεν είναι Survivor, το Survivor για μένα τελείωσε με την Ορθούλα!» Πασίγνωστος Έλληνας κατακεραυνώνει το ριάλιτι! (Βίντεο)