Survivor αποκάλυψη! Γιατί η Βαλαβάνη φώναζε στον Αγγελόπουλο; Τι της είπε που δεν ακούσαμε; Η ώρα της αλήθειας… (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη! Γιατί η Βαλαβάνη φώναζε στον Αγγελόπουλο; Τι της είπε που δεν ακούσαμε; Η ώρα της αλήθειας… (Βίντεο)
Εντάξει ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ένα… πρόβλημα, να το πούμε… έρωτα, να το πούμε… με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι «γνωστό»… Έτσι έχει αφήσει η παραγωγή να φανεί τουλάχιστον, ότι μεταξύ τους κάτι υποβόσκει!

Χθες λοιπόν λίγο πριν έρθει η ώρα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να αγωνιστεί για την ασυλία, η ίδια είχε αγχωθεί πολύ και έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρει, γιατί είναι ένα αγώνισμα δύναμης, που δεν το έχουν οι γυναίκες, αλλά οι άντρες! Έτσι όπως το έβλεπε την τρόμαζε ιδιαίτερα και το συζητούσε με τους συμπαίκτες της… Διαβάστε παρακάτω…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλοντας το καλό της ομάδας του, την έπιασε ιδιαιτέρως και της εξήγησε πως πρέπει να πιάνει την δοκό και σε ποιο σημείο του σώματος να βάζει περισσότερη δύναμη, δείχνοντας της με το ίδιο του το σώμα…

Σε κάποια στιγμή όμως, ακούστηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να φωνάζει στον Γιώργο Αγγελόπουλο και να του λέει «Σταμάτα!!! Μην το ξαναπείς αυτό…», όμως κανείς μας δεν κατάλαβε τι μπορεί να έγινε και να του φώναξε….

Το Youweekly.gr, όμως που έχει τις κεραίες του παντού, έμαθε και θα σας το αποκαλύψει… Δεν είναι κάτι από όλα αυτά που φαντάζεστε , γιατί κι εμείς στην αρχή κάναμε διάφορα σενάρια… Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος... Διαβάστε την συνέχεια εδώ.