Survivor: Τα \"καρφιά\" του Αγγελόπουλου για τους Μαχητές και το... \"γλείψιμο\" Σάρας - Ελσάβετ! Τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο)

Survivor: Τα \
Το χθεσινό αγώνισμα για την ασυλία, η ήττα των "Μαχητών" και οι υποψηφιότητες έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση στην παραλία, με αποτέλεσμα ο ένας να κουτσομπολεύει τον άλλον...

Ο Γώργος Αγγελόπουλος, από εκεί που δεν συμμετείχε σε τέτοιες συζητήσεις, το "τσάκωσε" η κάμερα να μιλάει με τον Μπο και να σχολιάζει την υποψηφιότητα του Σπαλιάρα, από τους συμπαίκτες του αλλά και το εχθρικό κλίμα που δημιουργήθηκε στους "Μαχητές"... Διαβάστε παρακάτω...

"Αν δεν ζήσει και στις δύο παραλίες να δεις τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά και το τι είναι αληθινό και τι όχι, δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα!", είναι χαρακτηριστικά ο Ντάνος..

Εντύπωση κάνει σε όλους η μεγάλη αλλαγή στην συμπεριφορά της Σάρας και της Ελισάβετ, οι οποίες προσπαθούν με τον μοναδικό γυναικείο τους τροπο να αποκτήσουν συμπάθειες και "συμμάχους". Όπως θα δείτε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί, η Ελισάβετ πέφτει στην αγκαλιά του Μπο, ενώ η Σάρα στου Αγγελόπουλου... ύποπτο! Δείτε το απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor αποκάλυψη! Γιατί η Βαλαβάνη φώναζε στον Αγγελόπουλο; Τι της είπε που δεν ακούσαμε; Η ώρα της αλήθειας… (Βίντεο)

Survivor: Στη σέντρα Σπαλιάρας, Τσάνγκ και Ελισάβετ! Απίστευτο παρασκήνιο, ποιος το έστησε (Βίντεο)

Λιώσαμε! Η γλυκιά αφιέρωση της Χριστίνας Μπόμπα στον Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του (photo)