Απαράδεκτο! Ο Χρανιώτης είπε στους \"Μαχητές\" να εναντιωθούν στον Σπαλιάρα! Η αποκάλυψη που μας απογοήτευσε...(Βίντεο)

Απαράδεκτο! Ο Χρανιώτης είπε στους \
Στο Happy Day σχολίασαν τις χτεσινές εξελίξεις στο Survivor, το αγώνισμα ασυλίας και την ψηφοφορία, όπου ο Γιάννης Σπαλιάρας αναδείχτηκε παμψηφεί υποψήφιος για αποχώρηση.

"Πώς να νιώθει τώρα ο Σπαλιάρας;" αναρωτήθηκε η Σταματίνα, και ο Χάρης Λεμπιδάκης συμπλήρωσε: "Μετά την ένωση, οι παίκτες πρέπει να έχουν ενημερωθεί οι παίκτες και έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η Βαλαβάνη έχει ηρεμήσει!" "Τι έχει ηρεμήσει; Συνέχεια φώναζε στον Ντάνο! Ο Ντάνος μπορεί να είναι ερωτευμένος έτσι κρυφά!" ήρθαν τα σχόλια από την πρωινή παρέα. Διαβάστε παρακάτω...

"Είδατε όμως, μια ήττα έκαναν οι Μαχητές και είδατε την κόντρα μισθοφόρου και Τσανγκ! Πολύ έξυπνη η ψήφος του! Πάντως, βάσει της λογικής και των νούμερων τηλεθέασης ο Τσανγκ δεν πρέπει να φύγει!" είπε ο Λεμπιδάκης, και εξήγησε:"Εγώ πιστεύω ότι θα φύγει η Ελισάβετ!" άποψη με την οποία συμφώνησε η Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά διαφώνησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

"Τα παιδιά δεν είναι ειλικρινή! Ο Σπαλιάρας είναι χειρότερος από Ορέστη και Ελισάβετ;" ξέσπασε ο Φραγκολιάς, και η Σταματίνα απάντησε: "Εγώ τον βλέπω τον Χρανιώτη λίγο ιντριγκαδόρο μπορεί τώρα που ενώθηκαν, αυτός να είπε τις κακές του συνήθειες!" είπε όλο νόημα.

Τα σχόλια που ακολούθησαν για το χτεσινό αγώνισμα, το ζόρι και τα αγκομαχητά των παικτών, ήταν απολαυστικά. "Η Ευρυδίκη δεν ήξερε πού να βάλει τα χέρια της και ο Ντάνος έκανε τον πάσσαλο; Κι άλλοι δεν ξέρουν πού να βάλουν τα χέρια τους!" ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

"Πάντως, όλοι έλεγαν ότι το αγώνισμα ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Διάσημων" ανέφερε η παρουσιάστρια, "όχι στημένο, αλλά αν βλέπεις το προφίλ των παικτών..." "Υπήρχε αυτό το αγώνισμα και στα προηγούμενα Survivor και στο τούρκικο, είναι συγκεκριμένα τα αγωνίσματα, μέχρι και τον ημιτελικό!" διόρθωσαν οι συνεργάτες της, αλλά η παρουσιάστρια επέμεινε: "Δεν διαφωνώ, αλλά θα μπορούσε να εναλλαχτεί η σειρά, γιατί σε αυτή τη χρονική σειρά;" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor αποκάλυψη! Γιατί η Βαλαβάνη φώναζε στον Αγγελόπουλο; Τι της είπε που δεν ακούσαμε; Η ώρα της αλήθειας… (Βίντεο)

Survivor: Τα «καρφιά» του Αγγελόπουλου για τους Μαχητές και το… «γλείψιμο» Σάρας – Ελσάβετ! Τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor! (Βίντεο)