\"Να βγει τώρα αμέσως από το παιχνίδι ο Μάριος!\" Τα καυστικά σχόλια του Πρωινού για τον \"τραυματισμό\" του Μάριου, τη Λάουρα και το χτεσινό αγώνισμα! (Βίντεο)

\
Στο Πρωινό σχολίασαν τις χτεσινές εξελίξεις στο Survivor, το αμφιλεγόμενο αγώνισμα επάθλου, και την ψηφοφορία προς αποχώρηση.

"Ήταν το παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για τους Διάσημους το παιχνίδι, ήθελε μόνο δύναμη, και οι Διάσημοι είναι οι περισσότεροι γυμνασμένοι, δεν μπορούσαν να το κοντράρουν οι Μαχητές. Ήταν σαν να παίζουν Λυκειόπαιδα με παιδιά Δημοτικού!" είπε ο Κώστας Τσουρός. Διαβάστε παρακάτω...

"Η Λάουρα κοτσιδάκια και φύγαμε!" σχολίασε η Σάσα Σταμάτη. "Έχει παραμείνει πολύ καιρό για Λάουρα! Δίνει και οδηγίες! Να την πάρουμε εδώ και για σκαλέτα!" "Καλά, θα βγει έξω και θα σας πω εγώ!" είπε η Φαίη όλο νόημα. "Ειρωνεύεστε, αλλά κέρδισε! Θα μπορούσε να έχει φοβία στην άμμο!"

"Βullying κάνουν στον Σπαλιάρα! Ότι καλύτερο θα του κάνει η υποψηφιότητα, αποκλείεται να φύγει!" ήταν τα σχόλια για τον Γιάννη Σπαλιάρα και την υποψηφιότητά του.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μάριο Ιωαννίδη, και το πώς μπόρεσε να αγωνιστεί χτες στο αγώνισμα, τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα καυστικά: "Σίγουρα έχουν ενημερωθεί από τον Μάριο που ήταν στο νοσοκομείο για τα πάντα. Η εικόνα μιλά από μόνη της. Γίνεται χαμός με τον Μάριο, να βγει τώρα αμέσως από το παιχνίδι! Να το καταγγείλουμε, ο ψεύτης! Απλά δεν τραυματίστηκε!" ήταν τα χιουμοριστικά σχόλια της εκπομπής. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βίντεο ντοκουμέντο! Στημένο το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor! Σε ποιο ήταν να αγωνιστούν κανονικά οι παίκτες και γιατί άλλαξε τελευταία στιγμή; (Βίντεο)

Απαράδεκτο! Ο Χρανιώτης είπε στους «Μαχητές» να εναντιωθούν στον Σπαλιάρα! Η αποκάλυψη που μας απογοήτευσε…(Βίντεο)

Survivor: Τα «καρφιά» του Αγγελόπουλου για τους Μαχητές και το… «γλείψιμο» Σάρας – Ελσάβετ! Τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο)