\"Τη χούφτωνε στα οπίσθια! Ο π@πός είναι στο σβέρκο!\": Εκτός ελέγχου τα σχόλια του Πρωινού - Η απίστευτη γκάφα και η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά! (Βίντεο)

\
Χτες έγινε το Μet Gala στη Νέα Υόρκη, και το Πρωινό επέδειξε ιδιαίτερη όρεξη στο σχολιασμό, με τις ατάκες που πετάγονταν να κινούνται στο όριο!

Η έντονη διαχυτικότητα του συζύγου της Gisele, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από το Πρωινό: "Τη χούφτωνε στα οπίσθια κανονικά!" είπε η Σάσα Σταμάτη, και η αρχισυντάκτρια συμπλήρωσε: "Ο πωπός της είναι στο σβέρκο!" Διαβάστε παρακάτω...

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είδε τη Gigi Hadid, και ανέφερε: "Με το Χασιμότο (ασθένεια που έχει να κάνει με το θυρεοειδή) έχει χάσει πολλά κιλά!" και κάπου εκεί ήρθε η απίστευτη γκάφα της Φαίης, η οποία αναφώνησε όλο απορία:

"Ποιος είναι ο Χασιμότο;" θεωρώντας προφανώς ότι πρόκειται για κάποιον σύντροφό της! Ο χαμός συνεχίστηκε, με τη Σάσα Σταμάτη να λέει: "Εμένα η Bella Hadid μου κάνει η πόζα της σαν πορνοστάρ!"

Τα απίστευτα σχόλια συνεχίστηκαν, με μία υπέρλαμπρη διάφανη τουαλέτα, για την οποία η συνήθης ύποπτος Σάσα σχολίασε: "Φαίνεται και η στρινγκέλα!"

H Φαίη είχε έντονη διάθεση για αποκαλύψεις, και είπε το εξής: "Μου είπε ένας φίλος για έναν γιατρό στη Θεσσαλονίκη, που πάνε όλοι και βάζουν πωπό! σε έναν γνωστό πήραν λίπος από την κοιλιά, και το βάζουν στον πωπό και έρχεται και τουρλώνει!" αποκάλυψε η Φαίη, και τη συνεργάτιδά της να σχολιάζει ότι εκείνη δεν έχει έξτρα λίπος για να το κάνει, με τη Φαίη να ενοχλείται και να απαντά: "Ό,τι λέω, το λέω για μένα δηλαδή;" Δείτε την ενότητα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor αποκάλυψη! Γιατί η Βαλαβάνη φώναζε στον Αγγελόπουλο; Τι της είπε που δεν ακούσαμε; Η ώρα της αλήθειας… (Βίντεο)

Survivor: Τα «καρφιά» του Αγγελόπουλου για τους Μαχητές και το… «γλείψιμο» Σάρας – Ελσάβετ! Τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor! (Βίντεο)