Αυτό πόνεσε! Η Ελεονώρα Μελέτη κατακεραύνωσε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για την διπρόσωπη συμπεριφορά του και την ύπουλη κίνηση!

Αυτό πόνεσε! Η Ελεονώρα Μελέτη κατακεραύνωσε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για την διπρόσωπη συμπεριφορά του και την ύπουλη κίνηση!
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία, την οποία έχασαν οι "Μαχητές" και αναγκάστηκαν να βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση τρεις παίκτες από την ομάδα τους!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, πρότεινε ως υποψήφιο τον Ορέστη Τσανγκ, γεγονός που σχολιάστηκε με ένα άκρως αιχμηρό tweet από την Ελεονώρα Μελέτη. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια θύμισε μεταξύ άλλων, πως ο Ορέστης Τσανγκ πήρε μαζί του στο έπαθλο του τηλεπαιχνιδιού που κέρδισε, τον μισθοφόρο για να διαβάσουν τα μηνύματα των θαυμαστών τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Ορέστης ο Τσανγκ εχθές πήρε μαζί στο έπαθλο τον μισθοφόρο. Ο μισθοφόρος σήμερα τον έδωσε στον τάκο. Ορέστη Τσανγκ, προδόθηκες». Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βίντεο ντοκουμέντο! Στημένο το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor! Σε ποιο ήταν να αγωνιστούν κανονικά οι παίκτες και γιατί άλλαξε τελευταία στιγμή; (Βίντεο)

Απαράδεκτο! Ο Χρανιώτης είπε στους «Μαχητές» να εναντιωθούν στον Σπαλιάρα! Η αποκάλυψη που μας απογοήτευσε…(Βίντεο)

Survivor: Τα «καρφιά» του Αγγελόπουλου για τους Μαχητές και το… «γλείψιμο» Σάρας – Ελσάβετ! Τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο)