Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει: Θα συνεχίσει του χρόνου στο Πρωινό; Η θέση που παίρνει για τον \"τυφώνα\" Survivor! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει: Θα συνεχίσει του χρόνου στο Πρωινό; Η θέση που παίρνει για τον \
Συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη παραχώρησε η Φαίη Σκορδά.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για το Survivor, τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, καθώς και για το σοκ που της προκάλεσε η αποτρόπαια δολοφονίας της μικρής Στέλλας. Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν υπάρχουν λόγια. Θες να κλείσεις τα μάτια και τα αυτιά, αλλά είναι η πραγματικότητα. Τι να πεις μπροστά σε αυτόν τον πόνο που έχει να αντιμετωπίσει αυτή η μάνα" είπε και συμπλήρωσε, αναφερόμενη στην επιτυχία της εκπομπής της:

"Δεν υπάρχει το ότι τα κατάφερες. Μόλις τελειώσει μια εκπομπή, ξεκινλά ο σχεδιασμός της επόμενης, είναι μια συνεχής ομαδική προσπάθεια, εγώ θέλω όλη η ομάδα να αισθανόμαστε καλά και ότι γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και θέλω να συνεχίσω του χρόνου, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις."

Όταν ερωτήθηκε την άποψή της για τον τυφώνα Survivor, η παρουσιάστρια απάντησε: "Ο καθένας από την τηλεόραση κρατάει αυτά που θέλει, εγώ κρατάω τα αγωνίσματα, κάποια ωραία πλάνα και στιγμές, τα σχόλια που κάνουμε για τον Ντάνο. Δικαίως έχει γίνει χαμός με το Survivor, ναι, γιατί όχι; Αν μπεις στο Twitter το βλέπεις, γιατί να μην το δεις; Βλέπεις ότι έχει απήχηση, και όχι μόνο στα σόσιαλ. Θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του, κρίνεται σε βάθος χρόνου. Δεν είναι ωραίο να αναλώνεσαι στο τι κάνουν οι απέναντι, χάνεις χρόνο και δεν μπορείς να αλλάξεις και το αποτέλεσμα." Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βίντεο ντοκουμέντο! Στημένο το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor! Σε ποιο ήταν να αγωνιστούν κανονικά οι παίκτες και γιατί άλλαξε τελευταία στιγμή; (Βίντεο)

Απαράδεκτο! Ο Χρανιώτης είπε στους «Μαχητές» να εναντιωθούν στον Σπαλιάρα! Η αποκάλυψη που μας απογοήτευσε…(Βίντεο)

Survivor: Τα «καρφιά» του Αγγελόπουλου για τους Μαχητές και το… «γλείψιμο» Σάρας – Ελσάβετ! Τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο)