\"Ο Στέλιος δεν έχει επανέλθει 100%!\" Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκαλύπτει την κατάσταση του Χανταμπάκη και καρφώνει την παραγωγή-Η αποκάλυψη για την εκπομπή στον Σκάι...(Βίντεο)

\
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο παρουσιαστής και μοντέλο βρέθηκε στο πλατό του "Φτιάξε καφέ" και μίλησε για όλους και για όλα.

"Τι ήταν αυτό που κάνατε στον Χανταμπάκη στο αεροδρόμιο;" τον ρώτησε η παρουσιάστρια και απάντησε: "Μέσα από τον χαβαλέ, προσπαθήσαμε να κάνουμε τον κόσμο να τα δει πιο ανάλαφρα τα πράγματα. Μιλήσαμε μόλις βγήκε από το παιχνίδι. Του ήρθε λίγο περίεργα μόλις βγήκε. Ακόμη ο Στέλιος δεν έχει επανέλθει 100% από το παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν είναι στο χέρι του το πώς θα παρουσιαστεί έξω, τώρα έχουνε βγάλει τον Σπαλιάρα ότι είναι ο ήρωας του παιχνιδιού, αλλιώς δεν θα πουλούσε το παιχνίδι. Το πώς πουλάνε τον καθένα είναι θέμα της παραγωγής, η παραγωγή προσπαθεί να στήσει ίντριγκα.

Το κατάλαβε όταν βγήκε, γιατί είδε ποια πράγματα έχουνε παιχτεί, ποια πράγματα έγιναν και δεν έχουνε παιχτεί, και ο άλλος μπορεί να προβληματιστεί για το τι εικόνα μπορεί να περάσει προς τα έξω, αν θέλει να κάνει πράγματα στην τηλεόραση και του βγάλουν έναν άλλο χαρακτήρα από αυτό που είναι" δήλωσε για τον Στέλιο Χανταμπάκη. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Eίμαι σίγουρος ότι ο Στέλιος δεν ήθελε να θίξει την Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν είναι μισογύνης. Αγαπάει την γυναίκα του και είναι οικογενειάρχης. Ο Στέλιος μιλούσε με τον Σκάι και πριν μπει στο παιχνίδι, υπήρχε ενδιαφέρον εκ μέρους του, και υπάρχει για να αναλάβει και εκπομπή. Η παραγωγή αυτή έχει πολλά κενά. Έχει μιλήσει τέσσερις ώρες με τον Τούρκο παραγωγό για να συνεργαστούν" συμπλήρωσε ο φίλος του παρουσιαστή. "Άρα, δεν έχει θιχτεί τόσο, γιατί αλλιώς δεν θα δεχόταν να ξανασυνεργαστεί είτε με τον Σκάι, είτε με τον Τούρκο παραγωγό" είπε όλο νόημα η Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Η απόδειξη ότι η Λάουρα μας δουλεύει! Κοιτάξτε που ανέβηκε ο άνθρωπος που έχει υψοφοβία (Βίντεο)

Survivor: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στους «Μαχητές»! Ο Μάριος τα χώνει για τον μισθοφόρο… (Βίντεο)

Survivor: Μάριος και Βασάλος πιστεύουν ότι θα φύγει ο… (Βίντεο)