Το χάσαμε το κορμί! Ο πιο ωραίος άντρας της showbiz είναι φουλ ερωτευμένος ( Photos)

Το χάσαμε το κορμί! Ο πιο ωραίος άντρας της showbiz είναι φουλ ερωτευμένος ( Photos)
Έχουμε αρκετό καιρό, ίσως και χρόνια να τον δούμε με κάποια γυναίκα στο πλευρό του. Μετά το τελευταίο του διαζύγιο, δεν κυκλοφορούσε συχνά, ούτε μόνος αλλά ούτε και με κάποια γυναικεία συντροφιά στο πλευρό του.

Μπορεί λοιπόν ο ηθοποιός να μετράει ήδη δυο διαζύγια, και να ήταν για καιρό μόνος του, ωστόσο φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν, καθώς φαίνεται να είναι full in love με συμπρωταγωνίστρια του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος φυσικά για τον Tom Cruise και την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Mission Impossible 6, Vanessa Kirby.



Με μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες μπορεί κανείς να καταλάβει πως το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένοι, αυτό το μαρτυρά και το καυτό φιλί που αντάλλαξαν μεταξύ τους στα γυρίσματα της ταινίας. 0 53χρονος και η 26χρονη, έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ πληροφορίες τους θέλουν να λένε διαρκώς αστεία ο ένας στον άλλον και να πειράζονται.



Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

«Πώς με είπες;» Κάγκελο η Σκορδά με την ατάκα του μάγειρα! Έντονη αμηχανία στο Πρωινό…(Βίντεο)

Έσκασε τώρα! Προδόθηκε η αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ από το Survivor! Έσβησε το προφίλ του στο Instagram! Άνοιξε το κινητό του;

Απρόοπτα στο Πρωινό! Το φτέρνισμα on air, το υπονοούμενο για το Γιώργο Λιάγκα και το όλο νόημα χαμόγελο της Φαίης Σκορδά! (Βίντεο)