Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για το γιο της-Η ατάκα του που την άφησε κάγκελο! Θα φύγει στην Αμερική με τον Πάνο Μουζουράκη; (Βίντεο)

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για το γιο της-Η ατάκα του που την άφησε κάγκελο! Θα φύγει στην Αμερική με τον Πάνο Μουζουράκη; (Βίντεο)

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Σολωμού σήμερα το πρωί. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το γιο της, τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, και τα σχέδιά της για το μέλλον.


"Είσαι στα καλύτερά σου και πανέμορφη!" την υποδέχτηκε η Φαίη και η ηθοποιός είπε: "Είμαι καλά. Δουλίτσες πολλές έχουμε, εκκρεμότητες, χαμούλης, τα προσωπικά μου είναι μια χαρά, δεν νομίζω ότι έχω θέματα" και ξεκίνησε να μιλά για την παράσταση στην οποία συμμετάσχει, με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη.

"Ο κόσμος μας έχει ταυτίσει με κάποια σίριαλ, αλλά έχουμε κι άλλο! Ο Δημήτρης είναι πολύ ταλαντούχος" είπε, εκφράζοντας ένα μικρό της παράπονο για την αντιμετώπιση που έχουν πολλοί ηθοποιοί που ταυτίζονται από την τηλεόραση, και μιλώντας για το θεατρικό τους, που αφορά ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:



"Όσο και να βιάσεις καταστάσεις σε ένα ζευγάρι, αν είναι να συμβεί κάτι, θα συμβεί. Θα πάτε στην Αμερική τελικά με τον Πάνο;" ρώτησε η Φαίη. "Ας πάει ο Πάνος, να δω αν θα πάω κι εγώ! Εκκρεμούν διάφορα, όπως η πράσινη κάρτα, αν λυθεί αυτό, μπορούμε να συζητήσουμε πιο ρεαλιστικά πάνω σε αυτό.

Από πέρυσι πήρα απόφαση να κάνω πράγματα που, αν ξαφνικά πω "σταματάω!" θα έχω κάνει τα απωθημένα μου για να μην τα έχω στο μυαλό μου! Πέρυσι έκανα μιούζικαλ, φέτος κάνω σωματικό θέατρο! Είμαι και λίγο σκληρή με τον εαυτό μου και τις δουλειές μου, αλλά αυτό λέω ότι είναι καλό, φεύγουμε με μια ωραία γεύση! Έχω περισσότερο χρόνο και με τον Αλέξανδρο, επειδή δεν έκανα τηλεόραση φέτος, διδάσκω και σε μία σχολή, και χτυπιέμαι με τους μαθητές μου. Είμαι περισσότερο σπίτι, όποτε έχω κενό είμαι εκεί, δεν θέλω να είμαι αλλού!

Τώρα είναι σε φάση που δνε τον απασχολεί ποιος είναι σπίτι, αλλά πόσο καλός Youtuber θα γίνει! Έχουμε συμφωνήσει ότι δεν θα βγει η μουρίτσα του προς τα έξω, μόνο η φωνή του! Είναι 11,5 ετών! Είναι μία ηλικία, που βγαίνει λίγο αντρίλα, τα αγόρια μαζί, και τα κορίτσια χώρια! Μια χαρά είμαστε! Μου είπε ότι σε 2-3 χρόνια θα δεις τι έχεις να πάθεις, θα μπω στην εφηβεία και θα κάνω χαμό, είναι πολύ αστείο! Δεν θέλει να κάνουμε παρέα πια, του αρκεί η παρουσία μου, τώρα τελευταία βλέπουμε ταινίες, πάμε καμιά βόλτα, συζητάμε λίγο, και για το φλερτ!

Με τον μπαμπά του υπάρχει έρωτας, ό,τι κάνει ο Μάριος είναι τέλειο, του είπα και του Μάριου όμως: "Περίμενε, θα έρθει η εφηβεία και θα τον χάσουμε!" Εγώ θέλω να πάθει τότε, γιατί αν δεν πάθει, πώς θα μάθει το παιδί; Κι εγώ ήμουν τρέλα, η μαμά μου πιστεύει ότι ακόμη την περνάω, ήμουν πολύ σοβαρή ως παιδί, και το ίδιο και ο Αλέξανδρος. Μου λέει πράγματα που μου σηκώνονται τα μαλλιά, αλλά αυτό που με πειράζει είναι το να μην ξέρω."

Αναφορικά με τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο Voice, είπε: "Δεν ξέρω αν θα το έκανα,αναλόγως το τι θα έπρεπε να κρίνω. Δεν είμαι αρνητική, αλλά ούτε και θετική. Ο Πάνος ήταν πολύ καλός. Προτιμώ να μείνω στο κομμάτι της δουλειάς που ξέρω!" είπε γελώντας. Δείτε αναλυτικά τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Καλύτερα να την «σκότωνε»! Η απίστευτη ατάκα του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη και η… ξινίλα της! Πήρε το αίμα του πίσω! (Βίντεο)

Σχοινας-Γαρμπή γιορτάζουν τα … 20 χρόνια γάμου με τον πιο γλυκό τροπο! Το βίντεο που ξετρέλανε το διαδίκτυο !

«Mάλλον δεν έχει ρούχα!» Απίστευτο κράξιμο στη γυμνή φωτογράφιση της Κορινθίου στο Πρωινό!