Κόλαση! Γυναικάρα με τα κόκκινα σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Η εξομολόγηση για τον μεγαλύτερο φόβο της ως παιδί: \"Έλεγα Θεούλη μου, γιατί...;\" (Βίντεο)

Κόλαση! Γυναικάρα με τα κόκκινα σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Η εξομολόγηση για τον μεγαλύτερο φόβο της ως παιδί: \

Ντυμένη στα κατακόκκινα έκανε είσοδο η Ελένη σήμερα στην εκπομπή της, και αποθέωσε αμέσως την Κατερίνα Ζαρίφη για το χτεσινό κραγιόν:


"Σου έκατσε γάντι! Ψηφίστηκες ως η καλύτερη!" είπε χαρακτηριστικά. "Ομολογώ ότι το φόρεμα μου το φέρανε σήμερα, και λέω ε βέβαια, θα το βάλω!

Τα χείλη μου φοβάμαι ότι θα κρεμάσουν. Όταν ήμουν μικρή και κοιτιόμουν στον καθρέφτη, έλεγα Θεούλη μου, γιατί δεν μου έδωσες πιο μικρά χείλια; Δεν θα με αφήσουν ποτέ να βάλω κραιόν, και έλεγα να μη μεγαλώσουν άλλο, και είχα πάθει ψυχολογικό, γιατί η μάνα μου έλεγε ότι δεν θα χρειαστώ ποτέ κραγιόν. Λέτε να κάνω κακό στις κόρες μου, που τους λέω το ίδιο;" εξομολογήθηκε η Ελένη τον μεγάλο της φόβο. Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως μετά προλόγισε το θέμα της, το οποίο ήταν αν γίνεται να μεγαλώσεις τα παιδιά σου χωρίς τιμωρία, γεγονός που την προβλημάτισε έντονα, και ζήτησε τη γνώμη των συνεργατών της. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Καλύτερα να την «σκότωνε»! Η απίστευτη ατάκα του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη και η… ξινίλα της! Πήρε το αίμα του πίσω! (Βίντεο)

Σχοινας-Γαρμπή γιορτάζουν τα … 20 χρόνια γάμου με τον πιο γλυκό τροπο! Το βίντεο που ξετρέλανε το διαδίκτυο !

«Mάλλον δεν έχει ρούχα!» Απίστευτο κράξιμο στη γυμνή φωτογράφιση της Κορινθίου στο Πρωινό!