\"Ας είπε ότι θέλει...\": Όλα τα λεφτά η αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη στην κριτική του Γιώργου Λιάγκα για το Voice! (Βίντεο)

\

Στο πάρτι της Eurovision βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, και μίλησε για τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας, αποκαλύπτοντας ότι φεύγει σήμερα για Κίεβο, προκειμένου να καλύψει, μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, την ελληνική αναμετάδοση του διαγωνισμού.


Όλα τα λεφτά, ωστόσο, ήταν η αντίδρασή του, όταν ερωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα ότι το Voice που παρουσίασε φέτος, δεν ήταν τόσο λαμπερό όσο τα 2 πρώτα που είχε κάνει εκείνος στο παρελθόν:

"Καλά, δεν πειράζει, ας είπε ότι θέλει!" είπε χαμογελαστός ο ηθοποιός, με ένα χαμόγελο όλο νόημα! Δείτε την αντίδρασή του στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όλη η αλήθεια για την σχέση Βαλαβάνη – Αγγελόπουλου! Η Πασχάλη αποκάλυψε για πρώτη φορά την αλήθεια και προκάλεσε… (Βίντεο)

«Δεν δέχτηκα να πάω Eurovision με το «Μάθημα Σολφέζ» ήθελα να είμαι μόνη μου!» Απίστευτη αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μου άξιζε!» (Βίντεο)

Είναι οριστικό! Σε αυτό το νησί τη Ελλάδας θα γίνει ο τελικός του Survivor! Φτιάξτε βαλίτσες…