Πανδαιμόνιο στο Πρωινό! Οι απίστευτες ατάκες για την αυτοϊκανοποίηση και το σeξ που προκάλεσαν πανικό στο πλατό! (Βίντεο)

Πανδαιμόνιο στο Πρωινό! Οι απίστευτες ατάκες για την αυτοϊκανοποίηση και το σeξ που προκάλεσαν πανικό στο πλατό! (Βίντεο)

Στο Πρωινό συζητούσαν έρευνα για τον ιδανικό αριθμό των εραστών, ο οποίος προσδιορίζεται στους/στις 12.


Η Φαίη Σκορδά το θεώρησε φυσιολογικό, και εκεί ήρθε η ατάκα-βόμβα της Σάσας: "Γιατί; Από πότε άλλαξες;"

"Οι γυναίκες λένε 3!" είπε ο Κώστας Τσουρός, και οι ατάκες πήγαν σύννεφο. "Οι 19 θεωρούνται πολλές" είπε η Ελεάνα Τρυφίδου, και ο Θέμης Γεωργαντάς θεώρησε την έρευνα ψεύτικη. Διαβάστε παρακάτω...

"Νομίζω ότι είναι λίγα τα 12 άτομα!" συμπλήρωσε, και η Φαίη αντέδρασε: "Άρα το έχεις σίγουρο ότι και μετά το γάμο θα έχει και άλλες παρτενέρ!" "Όχι, αλλά μπορεί και να χωρίσει!" απάντησε ο Γεωργαντάς.

"Όλοι οι Σπαλιάρες εδώ μαζευτήκανε!" αναφώνησε η Φαίη, "Εγώ μόνο χούφτα βλέπω!" είπε η Σάσα. και η συζήτηση πήγε στα one night stands και το σεξ στο γραφείο. Kάπου εκεί, για να το σώσει η Ελεάνα Τρυφίδου, πήγε να αλλάξει θέμα, αλλά η Φαίη την "έδωσε" στον αέρα, λέγοντάς της να παίξει άλλη έρευνα, παρά το ότι είχαν πει να μην το παίξουν!

Η αρχισυντάκτρια έμεινε κάγκελο και παρ' όλα αυτά, προχώρησαν στο θέμα για την ανάγκη του αυνανισμού κατά τη διάρκεια της δουλειάς.

"Κάτσε ρε παιδί μου, και η λαϊκή ρήση το πολύ το τίκιτάκα κάνει το παιδί... λεβέντη;" είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, προκαλώντας τον πανικό στην εκπομπή! "Να το παίξουμε στον αέρα (το θέμα)!" προσέθεσαν τα αγόρια, και ο χαμός συνεχίστηκε. Δείτε τα απίστευτα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όλη η αλήθεια για την σχέση Βαλαβάνη – Αγγελόπουλου! Η Πασχάλη αποκάλυψε για πρώτη φορά την αλήθεια και προκάλεσε… (Βίντεο)

«Δεν δέχτηκα να πάω Eurovision με το «Μάθημα Σολφέζ» ήθελα να είμαι μόνη μου!» Απίστευτη αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μου άξιζε!» (Βίντεο)

Είναι οριστικό! Σε αυτό το νησί τη Ελλάδας θα γίνει ο τελικός του Survivor! Φτιάξτε βαλίτσες…