Ξεκαρδιστικό! Η απίστευτη ατάκα του διαγωνιζόμενου στον κριτή του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά (Βίντεο)

Ξεκαρδιστικό! Η απίστευτη ατάκα του διαγωνιζόμενου στον κριτή του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά (Βίντεο)

Πρεμιέρα, έκανε την Παρασκευή, η εκπομπή μαγειρικής "MasterChef", όπου διαγωνιζόμενοι, πάνε για να δοκιμάσουν την τύχη τους και να καταφέρουν να πάρουν την ποδιά για τους 50!


Χθες, λοιπόν, ένας διαγωνιζόμενος, ήταν αυτός που τράβηξε την προσοχή των κριτών με την ατάκες του, αλλά και το φαγητό του. Διαβάστε παρακάτω...



Το πρώτο που πραγματικά έκανε τους κριτές να "λιώσουν" από τα γέλια, ήταν η ατάκα του για τη μαγειρική της γυναίκας του, και στη συνέχεια η ατάκα για τον κριτή του "MasterChef", Σωτήρη Κοντιζά!

"Το πιο ψαρωτικό ύφος το έχει ο κύριος Γιαμασίτα… Ο τελευταίος Σαμουράι!", είπε ο Γιώργος και έκανε τους κριτές να δακρύσουν από τα γέλια. Τελικά ο κριτής, σαμουράι ήταν εκείνος που του έβαλε την ποδιά, ενώ η σύζυγος του Γιώργου εισέβαλε στο πλατό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Χωρισμός βόμβα! Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz έδωσε οριστικό τέλος στη σχέση του!

Αποκλειστικό – Διαρροή! Γιατί ο Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος με τον Σπαλιάρα; Μάθετε πρώτοι το παρασκήνιο αλλά και ποιος…έβαλε την «ρουφιανιά»!

Η πρώτη ανάρτηση του Ορέστη Τσανγκ στα social media μετά την αποχώρηση του από το Survivor! Δείτε το συγκινητικό μήνυμά του…