Ποιος Σαμπάνης; Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Άννας Πρέλεβιτς! Θα σας πέσει το σαγόνι... (Photos)

Ποιος Σαμπάνης; Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Άννας Πρέλεβιτς! Θα σας πέσει το σαγόνι... (Photos)

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει το τελευταίο διάστημα η ζωή της Άννας Πρέλεβιτς, αφού τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, ένας νέος άντρας μονοπωλεί το ενδιαφέρον της εντυπωσιακής παρουσιάστριας!


Πιο συγκεκριμένα, η Άννα εδώ και λίγο έχει μάτια μόνο για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, τον 23χρονο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού της Πάτρας.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών και το φλερτ του αθλητή προς την Άννα ήταν από την αρχή έντονο. Αυτό, ωστόσο, που εξαρχής ήταν η βασική προτεραιότητα της παρουσιάστριας ήταν να μην διαρρεύσει στα Μέσα η είδηση της σχέσης της καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Σαμπάνη δεν ήθελε με τίποτα το όνομά της να ξαναβρεθεί στα έντυπα λόγω της ερωτικής της ζωής. διαβάστε παρακάτω...



"Οι δυο τους ήταν πολύ προσεκτικοί στο ξεκίνημα της σχέσης τους και δεν ήθελαν να δουν κοινές φωτογραφίες τους να κυκλοφορούν στα γραφεία των περιοδικών. Η Άννα ξέρει καλύτερα το παιχνίδι της δημοσιότητας από τον Ιωάννη και προσπάθησε όσο γινόταν να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα." αποκαλύπτει κοντινό πρόσωπο της κόρης του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Το ζευγάρι μέχρι στιγμής επιλέγει για τις εξόδους του τα λιγότερο πολυσύχναστα στέκια των νοτίων προαστίων αλλά και τις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού το σινεμά φαίνεται πως είναι μια αγαπημένη συνήθεια και των δυο. Επίσης, δεν είναι λίγα τα βράδια εκείνα που ο ένας μένει στο σπίτι του άλλου είτε παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους τους είτε αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο στη σχέση τους.



"Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για συγκατοίκηση επειδή θέλουν να γνωριστούν καλύτερα. Το χιούμορ και η κοινή στάση ζωής είναι σίγουρα κάποια πράγματα που τους κάνουν να περνούν καλά μαζί" αποκαλύπτει η ίδια πηγή.



Μεταξύ άλλων η Άννα αυτό το διάστημα είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας ρούχων και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε την φωτογράφιση για τη νέα συλλογή μαγιό που θα παρουσιάσει πολύ σύντομα.

Πάντως όπως μας μεταφέρουν αγαπημένα της πρόσωπα, ο Ιωάννης έχει βάλει για τα καλά "τρίποντο" στην καρδιά της.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το απόλυτο ρεζιλίκι! Φάνηκαν τα οπίσθια της Αγγελικής Ηλιάδη στο Star Academy! Φωτογραφία ντοκουμέντο…

Βγαίνει στο σφυρί το «ανάκτορο» της οικογένειας Πίτσος! Θα σας πέσουν τα μαλλιά με το υπέρογκο ποσό πώλησης! (Photos)

Mετακίνηση της Κατερίνας Καινούργιου απέναντι από τη Φαίη Σκορδά; Όλο το ρεπορτάζ…